0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VETERANI ČESTITALI: Poslali poruku igračima Vojvodine nakon osvajanja Kupa Srbije

Objavljeno: 26.06.20 u 15:05

Sekcija veterana FK Vojvodina, koja okuplja mnoge bivše proslavljene fudbalere „stare dame“, uputila je čestitku igračima, stručnom štabu, Upravnom odboru i svima ostalima u klubu na izuzetnom uspehu koji je postignut osvajanjem Kupa Srbije.

Predsednik Sekcije veterana i član prve šampionske generacije Vojvodine Vasa Pušibrk istakao je da ovaj rezultat predstavlja nagradu za sve što je učinjeno u ovoj sezoni, ali i podstrek za buduće izazove.

– U ime Sekcije veterana, čestitam svim igračima i članovima stručnog štaba na fenomenalnoj borbi i velikoj pobedi koju su u finalu Kupa Srbije ostvarili protiv Partizana. Takođe, posebno bih želeo da čestitam i predsedniku kluba Vojislavu Gajiću, koji je svojim radom i angažmanom mnogo doprineo tome da osvajanje trofeja ponovo postane realnost u Vojvodini. Nadam se da će ovaj uspeh svima u klubu poslužiti kao podstrek za još bolji rad u budućnosti, na radost svih nas koji volimo „staru damu“ i radujemo se njenim uspesima – izjavio je Pušibrk.

FOTO: FK Vojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter