0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ŠOK IZ ZVEZDE: Zvezdan Terzić pozitivan na COVID-19 – ‘Dobro sam, nadam se da će za par dana biti sve u redu’

Objavljeno: 26.06.20 u 11:04

Nove loše vesti stižu nam iz Ljutice Bogdana, nakon fudbalera, koronavirusom zaražen je i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.
Terzić se javnosti obratio putem PR službe kluba i pisanom izjavom potvrdio natpise u pojedinim medijima da je oboleo od koronavirusa. 

Pozitivan sam na COVID-19. To je rezultat koji sam danas dobio posle jučerašnjeg testiranja. U subotu pre proslave titule sam se testirao i test je pokazao da sam negativan. Međutim poslednja dva dana sam imao povišenu temperaturu i juče sam ponovo uradio test koji je pokazao da sam pozitivan. Nalazim se kod kuće, osećam se bolje i danas nemam temperaturu. Nadam se da će za par dana sve biti u redu – rekao je Terzić

SAŠA ZVAO ‘KARIJA’, ON REKAO ‘MOŽE’: Crvena zvezda pregovara sa igračem Barselone…

Podsetimo, sa Marakane je pre nekoliko dana izdato saopštenje u kojem je Crvena zvezda obavestila javnost da su petorica fudbalera potitivna na koronavirus.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter