9
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

KUP SRBIJE: Vojvodina posle penala osvojila Kup! ‘Lalama’ pripala drama u Nišu, Partizan bez trofeja završio sezonu!

Objavljeno: 24.06.20 u 22:00

Fudbaleri Vojvodine osvojili su Kup Srbije za sezonu 2019/2020!

Nakon prave drame i izvođenja jedanaesteraca Novosađani su bili bolji od Partizana ukuponim rezultatom 6:4, posle 90 minuta i produžetaka bilo je 2:2.

Strelci u regularnih 90 minuta bili su Bojić i Vukadinović za Vojvodinu, a Stevanović i Pavlović za Partizan.

Novosađani su imali 2:0, Partizan se vratio u poslednjih 10 minuta u nestvarnom raspletu, pa su na kraju morali da odluče penali.

Novosađani su tako prekinuli četvorogodišnju dominaciju crno-belih u masovnijem takmičenju, mogli su i u regularnih 90. i više minuta da reše utakmicu, ali su Beograđani deficit od 0:2 pretvorili u egal spektakularnim „makazicama“ Strahinje Pavlovića u šestom minutu nadoknade!

Bio je to vrhunac fantastične utakmice odigrane pred 8.500 mahom Partizanovih navijača, uz konstataciju da je malo ko na tribinama pazio na sebe i na mere propisane zbog novog talasa zaraženih korona virusom.

Pavlović se atrakcijom iskupio za dva za njega atipična defanzivna kiksa koja su direktno dovela do golova Vojvodine u režiji Vukadinovića i Bojića, za velikih 2:0.

Delovalo je da tim Sava Miloševića, posle burnih dešavanja i egala u finišu meča, može do totalnog preokreta u produžetku, međutim ponestalo je goriva crno-belima, nije bilo energije ni na drugoj strani u dodatnom vremenu, da bi u penal seriji Vitas i Zdjelar sebi prilepili etiketu tragičara i slavlje Novosađana moglo je da počne.

 

PENAL SERIJA

0:1Natho
1:1A. Stojković
1:1 – Vitas – promašaj!
2:1 – Gemović
2:2 – Stevanović
3:2 – Devetak
3:2 – Zdjelar – promašaj!
4:2 – Đorđević

 

0
0

9 Komentara

    • Kme kme ti si budala. Godinama niste osvajali nista. Tole krv , a Tole vam doneo titulu posle sest godina.Jedino ako si toliko balav pa se ne swcas.

      0
      0
      Odgovori
  1. SAVO AMATERU ,ODLAZI
    I POVEDI PROPALU UPRAVU.
    KO JE BRE TAJ VAZURA. NA
    KOGA SMO SPALI. NAPOLJE
    SVI. BALVANI CVORASTI.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter