1
Domaći fudbal

KORONA KOSI SRPSKI SPORT: Košarkaši Srbije preventivno prekinuli pripreme, zaražene fudbalske sudije! Hoće li se igrati finale Kupa?

Objavljeno: 23.06.20 u 10:19

Nakon estradnog sveta, koronavirus pokosio je i sportski svet.

Sve posledice polufinalnog derbija između Zvezde i Partizana, kao i ‘Adria Tour’-a stigle su na naplatu, tako je nakon košarkaša Partizana Nikole Jankovića koronavirus pokosio Vujadina Savića, ali i fudbalere Crvene zvezde.

Da to nije sve pokazatelj je i otkazivanje košarkaških priprema Srbije na Kopaoniku, a sve to zbog opasnosti zaraze koronavirusom. Kako je saopšteno, KSS je u dogovoru sa stručnim štabom i medicinskim timom A reprezentacije doneo odluku da usled povećanog rizika od zaraze igrača virusom Kovid 19, otkaže trening kamp koji je trebao da se održi od 25. juna do 5. jula.

REGIONALNI NEPRIJATELJ BROJ 1: Mediji kritikuju Novaka – Đoković preuzeo titulu najneodgovornijeg sportiste

Ovu odluku, KSS je doneo pre svega vodeći računa o bezbednosti igrača, sa željom da reprezentativce ne izlaže nikakvom riziku od eventualne zaraze korona virusom.

Zaražen je Grigor Dimitrov, Viktor Troicki, njegova trudna supruga, ali i ko zna koliki broj učesnika i gledalaca na ‘Adria Tour’-u. Nezvanično se govori da je i jedan košarkaš FMP-a zaražen COVID-19 virusom, a nije zaobišao ni fudbalske sudije.

VARNICE U BARSELONI: Tuča na treningu, Mesi i Grizman u klinču, jedva su ih razdvojili!

Dvojica naših najboljih delilaca pravde Novak Simović i Srđan Jovanović takođe zaraženi koronavirusom. Simović se izvesno zarazio na derbiju s obzirom da je među igračima Crvene zvezde bilo kliconoša, dok je Jovanović bio planiran da sudi sutrašnje finale Kupa Srbije ali je morao da otkaže zbog bolesti.

0
0

1 Komentara

  1. Uopste nije upitno to, da li ce se igrati finale kupa Srbije izmedju FK Partizana i vose, nego, da li ce se FKcz ODUZETI TITULA, posto su njihovi igraci GLAVNI IZVOR ZARAZE, tj. KLICONOSE svo vreme posle karantina bili a IGRALI SU SAMO DA BI UPISALI JOS JEDNU zVEZDICU….?!!!!!
    PS..ako ima iole pravde u Srb., FKcz se MORA ODUZETI ova NEREGULARNA (gle, jos jedna u nizu..) TITULA, zbog gore objektivno navedenih razloga..!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter