3
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

HOTSPORT SAZNAJE: Finale Kupa Srbije moglo bi da se igra bez publike, evo od čega zavisi…

Objavljeno: 23.06.20 u 12:15

Finale Kupa Srbije igraće se u Nišu, za spektakl su spremni fudbaleri Vojvodine, kao i Partizana… Jedino je neizvesno hoće li se meč igrati pred publikom.

Kako naš portal saznaje, čelnici FSS-a koji su organizatori meča blizu su donošenja odluke da se meč na niškom ‘Čairu’ odigra bez prisustva publike, a sve zbog uvećanog broja obolelih. 

ODLIČNE VESTI ZA GROBARE: Natho ostaje u Beogradu i naredne sezone ‘krivac’ je omladinska škola crno-belih

Nešto kasnije danas biće održana sednica Kriznog štaba, na kojoj se neće razmatrati ponovno uvođenja vanrednog stanja, ali je izvesno uvođenje određenih mera.

Izvesno je da će se meč u Nišu odigrati sutra od 19 časova, ali je u ovom trenutku bliže odigravanju pred praznim tribinama nego pred navijačima.

NOVI IGRAČ NA LISTI ŽELJA: Zvezda ‘pikirala’ bivšeg igrača Lacija

Podsetimo 8600 (kapacitet stadiona 18000) ulaznica pušteno je u prodaju za ovaj meč, upravo zbog poštovanja mera Republike Srbije…

0
0

3 Komentara

  1. TONCEV, MRAKIC I FSS
    RADE NA STETU PARTIZANA.
    GDE STE BILI UDBASI DA NA
    RAJKO ZABRANITE NAVIJACE.
    VI STE SRAMOTA DRZAVE.
    VASI UDBASKI ARSINI.

    0
    0
    Odgovori
    • A de njima da zabrane publiku, molili su i kumili publiku da im dodje nakon poraza od partizana da zajedno proslave titulu pa makar se cela zemlja zarazila, to je nazalost velika istina, ovoliko pumpanja i podizanja jednog kluba u nebesa a da pritom taj klub nista ne pokazuje nema nigde u svetu…gde god ciganija kolo vodi nema srece…2 godine za redom u ligi sampiona posteno sutnuli nikome na gol nisu, jedina dva suta onog mesara protiv liverpula su usla u gol i pobedise ni krivi ni duzni, da im nije borjana bilo jos 20 bi primili pored svih onih kanonada, i pored svega toga oni su ponos zemljeto samo ima u ovakvu zemlju, ne mogu da zamislim sta bi bilo da je partizan primio toliko golova a da je onako sramno igrao protiv svih protivnika? Pa mediji bi nas pojeli..neka nam je Bog u pomoci

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter