0
Fudbal

NOVA STANICA: Bivši trener Partizana seli se u Kuvajt

Objavljeno: 22.06.20 u 10:59
Saradnja je potpisana na godinu dana, a odlični stručnjak ima zadatak da klub vrati na staze stare slave.

Završena je misija u Kolubari, a sledeći zadatak sledi u Kuvajtu. Zoran Milinković je kako saznaje HotSport, novi trener Al Džahre sa kojom je dogovorio jednogodišnju saradnju i glavni zadatak je da klub iz okoline Kuvajt Sitija vrati na staze stare slave. Ostaje da se završe četiri kola i ekipa se vraća u elitni rang pošto ima ubedljivu bodovnu prednost, plus završnica Kupa. Nova sezona kreće u septembru, tako da je pred bivšim trenerom Partizana nova misija u inostranstvu, a predvodio je Anortozis i Aris.
 
Pored Milinkovića u stručnom štabu biće Miloš Đurović, sin bivšeg igrača i trenera Crvene zvezde Žarka Đurovića sa kojim je već sarađivao u Voždovcu. Popularni ‘Kiza’ će palicu preuzeti čim se otvore avio letovi i novu stranicu u karijeri treba da otvori prema nekim najavama posle 10.jula. Izgleda da mu je ove godine suđeno da uvede ekipu u viši rang, a u Kuvajtu očekuju da bude ‘vođa’ novih uspeha u narednoj sezoni na dva fronta.
 
Saradnja je potpisana na godinu dana, a odlični stručnjak ima zadatak da klub vrati na staze stare slave.
 
 
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter