0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PRED PRELAZNI ROK: Argentinac zaslužuje drugu šansu u Zvezdi

Objavljeno: 21.06.20 u 11:32
Ako se pojača ponuda iz Arisa, onda je rastanak realan, a izgleda da je napadač uhvatio pravi ritam.

Mnogim strancima je potrebno vreme da se naviknu u novom klubu, a često kod nas klubovi nemaju strpljenja. Izgleda da Crvena zvezda hoće da proda Matea Garsiju, posle samo godinu dana, mada bez obzira što je u poslednjem meču bez takmičarskog značaja ‘gaučos’ postigao gol i upisao asistencuju, zaslužuje novu šansu. Pre svega kontinuitet mečeva, što nije slučaj u devet utakmica posle korona virusa. Ponuda od 1,2 miliona evra za pedeset odsto prava od Arisa je odbijena u čekanju jače ponude, mada vladaju mišljenja da Garsija može da bude tajni ‘džoker’ za Evropu.
Napadač je postigao pogodak Jang Bojsu, rekordno je plaćen Las Palmasu 2,2 miliona evra i da cena bude približna potrebno je da bude na sceni. Nije lako naći zamenu ‘preko noći’ i ostaje da se vidi hoće li krilni napadač dobiti ‘drugu šansu’ ili do kraja prelaznog roka napustiti Ljuticu Bogdana.
 
FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter