5
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

HOTSPORT SAZNAJE: Novi Pazar ulazi u Superligu Srbije!

Objavljeno: 21.06.20 u 15:40

5 Komentara

  1. EVO SAD SAM VIDEO TABELU PO KOJEM TO PRAVILU NOVI PAZAR ULAZI U VISI RANG SRAM VAS BILO PA DA U SRBIJI JE SVE MOGUCE !!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakav smo mi cirkuzanti pa to je cudo nevidjeno.Novi pazar deveti na tabeli i uci ce u superligu jer kao samo on ispunjava uslove za ulazak u istu.Prvo pitanje je zbog cega se ostali takmice ako nemaju uslova da igraju veci rang? A drugo pitanje je kako na primer Dinamo iz Vranja,Metalac,Radnicki iz Kragujevca ili Backa ne ispunjavaju te iste uslove a vec su igrali superligu,konkretno Dinamo Vranje prosle sezone.Morate li od svega da pravite cirkus?

    0
    0
    Odgovori
    • Ako Grafičar odustaje od prve lige, pošteno je da u Super ligu uđe prvi sledeći na tabeli, a to je Metalac (kao četvrti). Ako neće ni Metalac, onda je sledeća Kolubara, kao peta… A ne da se dodvoravate Novom Pazaru da kao DEVETI uđe u viši rang! Zbog čega se onda igra liga, ako je prvi kriterijum infrastruktura? Ne treba da se igra na livadama, ali i TSC-u je dozvoljeno da čitavu sezonu igraju u Senti, pa i pola naredne sezone će tako biti. Kakvi su to dvostruki standardi? I… na kraju, ovi koji odustaju, moraju biti na neki način opomenuti pa čak i kažnjeni! Na šta to liči, igraju celu sezonu, bitno utiču na tabelu, neko je zbog njih možda ispao iz lige… A sada odustaju.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter