1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SLAVLJE MOŽE DA POČNE: Zvezda pobedom završila sezonu (VIDEO)

Objavljeno: 20.06.20 u 21:19

Pred oko 18 hiljada navijača Crvena zvezda proslavlja osvajanje 31. titule, a ujedno i pobedu nad Proleterom od 2:1.

Odlična utakmica viđena je na stadionu Rajko Mitić gde je domaćin dočekao proleter pred oko 18 hiljada navijaća. Igrali su gosti rasterećeno, a to je dovelo do uzbudljive igre, a gosti su na samom početku pokazali da nisu došli sa belom zastavom i cvećem za šampiona, već da se nadigravaju.

Od prvog minuta Novosađani bili su raspoloženi za presing i napadački fudbal, tako su gosti poveli već u šestom minutu duela. Bio je to prvi korner i prva šansa za Proleter, a sjajno se snašao Andrejević koji vara Borjana. Golman crveno-belih imao je loptu na ruci, zakasnio je Babić, a Andrejević iskoristio priliku za prvi gol Proletera na ‘Marakani’.

Nakon slabijih petnaest minuta, probudili su se igrači Crvene zvezde, već od 18. uspeli su da izjednače. Mateo Garsija postigao je gol za crveno-bele, iskoristio je odličnu dubinsku loptu i zatresao mrežu gostiju.

U 35. minutu zapretio je Degenek, Petrić je bio na mestu, samo dva minuta, Gajić je golom doneo preokret Crvenoj zvezdi.

FOTO: FK Crvena zvezda. 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter