0
Domaći fudbal

FOTO: Čukarički

JOVAN LUKIĆ ZA HS: Ovo je lep uvod u novu sezonu sa Čukaričkim

Objavljeno: 20.06.20 u 20:59

Nama mladina dolazak na glavnu scenu je ogroman motiv da nastavimo da radimo, a pamtićemo pobedu nad Mačvom – poručuje talentovani vezista.

Mnogi talenti prošli su brušenje u školi Čukaričkog, a kasnije su postali svetli dijamanti koji su šansu u prvom timu valjano iskoristili. Na zatvaranju sezone na Banovom brdu pala je Mačva (3:1) i jedan od zapaženijih na terenu bio je vezista Jovan Lukić. Tačan pas, kreacija, driblizni, sve to je zaštitni znak omladinskog reprezentativca Srbije, a to je i demonstrirao.

Normalno je da sam imao malu tremu na debiju sa Inđijom, a danas sam potpuno bio spreman da od starta drugog dela meča preuzmem odgovornost. Nama mladima je dolazak na veliku scenu ogroman motiv da nastavimo da radimo. Srećan sam i pamtićemo pobedu nad Mačvom – rekao je Lukić za HotSport.

Nastupi na prijateljskim mečevima bili su dobar test za ono što je usledilo.

– Igranje sa svojom generacijom ili malo starijim igračima tokom juniorskog staža donosi pomak, ali treninzi sa prvim timom pokazali su napredak. na sve ovo gledam kao lep uvod u novu sezonu sa Čukaričkim.

Vredno radi i upija sve savete kako bi zadobio poverenje šefa struke Aleksandra Veselinovića.

– Svaki savet pokušavam da shvatim ozbiljno, a jedino merilo je učinak na terenu. Kada sam odlazio iz Partizana, birao sam klub u kom ću dobiti priliku i želim da nastavim sa usponom.

Sezona za Čukarički je završena. Na kraju razgovora Lukić otkriva svoje planove.

– Videćemo kakvi su dalji planovi. Prva pobeda u seniorskom timu je lepa priča, a nadam se novim klupskim i ličnim uspesima na terenu. Sledeći cilj je pogodak u elitnom rangu – poručio je na kraju Lukić, koji je već u tefteru klubova iz Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter