3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ: Težak put pred nama, nećemo odustajati, titula za sve zvezdaše!

Objavljeno: 20.06.20 u 21:38

Crvena zvezda savladala je Proleter rezultatom 2:1.

Sa osmehom na licu, obratio se šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković posle meča i poslao poruku svim našim.

– Čestitam svim zvezdašima na tituli. Fudbalerima, navijačima, zaposlenima u klubu. Sve ovo je naša obaveza, jer kada si u Crvenoj zvezdi, iz godine u godinu moraš da potvrđuješ kvalitetan rad. Očekuje nas još mnogo izazova, put neće biti lagan, ali nećemo odustajati. Moramo da podižemo lestvicu iz dana u dan. Na nama je da svemu onome što nas čeka u narednoj sezoni, odgovorimo kako znamo i umemo – zvezdaški – ponosno će Dejan Stanković.

0
0

3 Komentara

  1. Dosao covek na dobijenu titulu,samo da bi mu pisalo u biografiji da je osvojio unapred namestenu titulu za zvezdu,jer samo ovde moze da nakupi tih titula,samo zbog trenerske biografije je i preuzeo zvezdu,dosao na par meceva pred kraj,kada je vec bilo sve reseno jos s pocetka prvenstva,sa zvezdom ce jedino imati taj pozitivni skor sto se tice titula,kao trener u evropi bi se borio za opstanak,eto toliko o ovom kvazi treneru.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tužna je igra Zvezde. Ni našta ne liči… Ne zna se ni ko pije ni ko plaća. Ako je ovo nagoveštaj evropskih kvalifikacija, crno nam se piše. Umesto da Neka bude smenjen, on će i dalje da pravi štetu. Potrošio je silne novce iz LŠ, a nijedno pojačanje nije pogodio. Koliko smo pukli na LaPari, Mateu, Boaćiju, Tomaneu… Prodajemo igrače za kikiriki, a dovodimo preskupe strance. Terziću i Mrkela, odlazite iz Zvezde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter