4
Domaći fudbal

PROSLAVA JUBILEJA: Zvezdan Terzić šestu godišnjicu u Crvenoj zvezdi obeležava u odabranom društvu (FOTO)

Objavljeno: 19.06.20 u 19:38

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić na današnji dan pre tačno šest godina preuzeo je tu funkciju na ‘Marakani’.

Bilo je to 20. juna 2014, dan nakon što je i zvanično dogovoren njegov dolazak u Zvezdu, kada je i kročio na ‘Marakanu’ u ulozi generalnog sekretara Zvezde, manje od mesec dana nakon što je kao prvi čovek OFK Beograda učestvovao u proslavi Zvezdine šampionske titule, prve posle šest godina surove dominacije Partizana.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

 

Tim povodom, upriličena je mala proslava na kojoj su pored Terzića bili i Svetozar Mijailović, predsednik kluba, potom Dejan Stanković, trener prvog tima, Vladan Milojević, bivši strateg crveno-belih i Mitar Mrkela, sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana.

0
0

4 Komentara

  1. Lepo društvance! Sve pobednik do pobednika! S leva na desno, drug Toza, bivši sekretar OOSK Novi Beograd i nosilac lokalne štafete, finansijski mag g. Terzić, Deki, aktuelni nesamostalni izvršilac trenerskih poslova, Miloje, bivši trener godine i osvajač dva odlična poslednja mesta u grupnim fazama LŠ, i Mita, doktor skautskih nauka! Rezime: odgovorni za minus u Zvezdinoj kasi od nekih tričavih 100-tinak miliona evrića! Na mnogaja ljeta!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter