2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PRED ZVEZDOM JE TEŠKA MISIJA: Želja crveno-belih nije dovoljna, vezista ima druge opcije…

Objavljeno: 19.06.20 u 10:40

Vrata Crvene zvezde otvorena su za vezistu, ali je njegova želja da pronađe angažman u Evropi ili Aziji.

Danima unazad Crvena zvezda je u misiji da pokuša da vrati Aleksandra Kataija u Ljutice Bogdana. Ipak, kako je ekskluzivno nedavno najavio HotSport načinjen je samo prvi korak.

BIVŠI SAIGRAČ ALEKSANDRA KATAIJA OPTUŽIO SRBINA ZA RASIZAM: ‘Nije me pogledao u oči dva meseca

Pouzdani fudbaler dobio je ponudu i još se nalazi u Čikagu, gde posle rastanka sa LA Galaksijem čeka potvatak kući. Izgleda da plan momka iz Srbobrana nije da karijeru nastavi u Srbiji, već želi da nastupa u Evropi ili prihvati bogat ugovor u Aziji.

KATAI NA RASKRSNICI: Zvezda poslala ponudu, čeka se povratak fudbalera iz Los Anđelesa

Za sada je poznato da nema novog prelaznog roka u Kini, upitan je i start sezone koja je prekinuta u Emiratima. Na našem kontinentu prelazni rok kreće 14. jula, a kao slobodan agent, nema dileme da bivši igrač Alavesa, Olimpijakosa, Čikaga i Crvene zvezde može da pronađe novu ekipu.

Crvena zvezda je ‘zagrejana’ ali posle koronavirusa i odluke da se smanji budžet nije prva opcija. Ben ima godišnje 650.000 evra, toliko može da dobije i Katai, mada je pitanje koliki su njegovi zahtevi!? Pre svega, njegova je želja da bude preko granice.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter