2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NEVIĐENI SPEKTAKL NA FUDBALSKIM TERENIMA: Iz Zvezde najavljuju pravu eksploziju na proslavi titule

Objavljeno: 19.06.20 u 13:52

Jedno je sigurno – ko god dođe, neće se pokajati. Do sada neviđeno ozvučenje, LED svetla, crveno-beli motivi na svakom koraku i proslava kakva dolikuje osvajaču šampionske titule uslediće petanestak minuta posle utakmice.

O tome kakav Vas spektakl čeka govori činjenica da će se Marakana u jednom trenutku naći u potpunom mraku, a da će onda uslediti „eksplozija“ uz nezaboravan pirotehnički šou.

Obaviće se i nezaobilazno dodeljivanje medalja i podizanje pehara, sve to ispraćeno efektima kakvi do sada definitivno nisu viđeni na ovim prostorima.

– Zbog toga je bitno da svi budemo tu u subotu, da budemo svedoci istorije i nečega što će se generacijama prepričavati. I dok se sve to bude odvijalo, sa ozvučenja će se čuti pesme Crvene zvezde koje će dodatno doprineti atmosferi – poručuju u pozivu na sajtu Crvene zvezde. 

Na našem najvećem stadioinu održana je i generalna proba u četvrtak uveče i sve je prošlo u najboljem redu. Jedino što je nedostajalo su pune tribine, ali verujemo da će biti takve u subotu uveče.

Kako Dejan Stanković kaže – ovo je titula svih – igrača, ljudi iz kluba, ali i navijača – zbog toga, iz kluba pozivaju sve navijače da dođu u subotu i proslave 31. titulu prvaka države!

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter