Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je uživao u današnjoj pobedi nad Partizanom i da su mu trijumfi protiv crno-belih najdraži.

– Meni uvek znači pobeda protiv Partizana, obožavam njih da pobedim i uživam u tome. To mi je najslađa pobeda od svih s kim igramo. I, uživao sam. Apsolutno smo je zaslužili – rekao je Lalatović posle utakmice u Novom Sadu.


Vojvodina je na svom stadionu pobedila Partizan sa 1:0, u 30. kolu Super lige Srbije.

SUPERLIGA SRBIJE: Uvertira pred finale Kupa pripala Vojvodini! ‘Lale’ srušile Partizan posle sumnjivog penala

– Apsolutno zaslužena pobeda. Čestitam mojim igračima na svemu što su prikazali, uživao sam. Biće još teža utakmica u sredu i videćemo šta će biti – kazao je Lalatović.

Navijača Vojvodine neće biti u Nišu na finalu Kupa.

– Jako mi je žao što ćemo ići u grotlo Partizanovih navijača, Niš je poznat kao Partizanov grad. Ali, jednostavno, ne plašim ih se, nikad ih se i nisam plašio. Kad god sam mogao da ih pobedim, pobedio sam i daću sve od sebe da ih pobedim i u Nišu – istakao je trener Vojvodine.

Navijači Partizana vređali su Lalatovića i njegovu bivšu suprugu posle utakmice u Novom Sadu.

– Moram ovim navijačima da kažem da to što viču za moju ženu, ja sam razveden. Ovo je 21. vek, valjda su se toliko obrazovali da znaju toliko da nisam oženjen i nema razloga da vređaju majku moje dece. Ona više nije moja žena – rekao je Lalatović.

Finale Kupa između Vojvodine i Partizana igraće se u sredu na stadionu Čair u Nišu.