13
Domaći fudbal

NENAD LALATOVIĆ: Obožavam da pobeđujem Partizan, uživam u tome!

Objavljeno: 19.06.20 u 21:35

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je uživao u današnjoj pobedi nad Partizanom i da su mu trijumfi protiv crno-belih najdraži.

– Meni uvek znači pobeda protiv Partizana, obožavam njih da pobedim i uživam u tome. To mi je najslađa pobeda od svih s kim igramo. I, uživao sam. Apsolutno smo je zaslužili – rekao je Lalatović posle utakmice u Novom Sadu.

Vojvodina je na svom stadionu pobedila Partizan sa 1:0, u 30. kolu Super lige Srbije.

SUPERLIGA SRBIJE: Uvertira pred finale Kupa pripala Vojvodini! ‘Lale’ srušile Partizan posle sumnjivog penala

– Apsolutno zaslužena pobeda. Čestitam mojim igračima na svemu što su prikazali, uživao sam. Biće još teža utakmica u sredu i videćemo šta će biti – kazao je Lalatović.

Navijača Vojvodine neće biti u Nišu na finalu Kupa.

– Jako mi je žao što ćemo ići u grotlo Partizanovih navijača, Niš je poznat kao Partizanov grad. Ali, jednostavno, ne plašim ih se, nikad ih se i nisam plašio. Kad god sam mogao da ih pobedim, pobedio sam i daću sve od sebe da ih pobedim i u Nišu – istakao je trener Vojvodine.

Navijači Partizana vređali su Lalatovića i njegovu bivšu suprugu posle utakmice u Novom Sadu.

– Moram ovim navijačima da kažem da to što viču za moju ženu, ja sam razveden. Ovo je 21. vek, valjda su se toliko obrazovali da znaju toliko da nisam oženjen i nema razloga da vređaju majku moje dece. Ona više nije moja žena – rekao je Lalatović.

Finale Kupa između Vojvodine i Partizana igraće se u sredu na stadionu Čair u Nišu.

0
0

13 Komentara

  1. Zbog ovakvih bolesnika Srbe svrstavaju u primitivce… Njegovo divljanje po terenu se ne kaznjava… Verovatno moze i da pisa po sudijama dok je ovakav FSS…a sudije nemaju muda da na to reaguju jer ce ih skloniti… Verovatno moze da ih hvata za gusu kao i binic sto je radio dok je bio u zvezdani… Cao selacine…

    0
    0
    Odgovori
  2. Protiv Partizana , reklo bi se da imas i nekog uspjeha, ali svaki klub koji si trenirao bio je vise nego smijesan protiv najbolje ekipe u suncevom sistemu. Samo jedan tim u Srbiji ne smije da izgubi ni bod. Oni su bolji od Reala, Barselone, Bajerna, Milana itd , a nas tralalalat je veliki navijac i bivsi igrac tog kluba.

    0
    0
    Odgovori
  3. „Dika“ Srbskog futbala je covek sa ovoliko primitivizma i mrznje!Ustvari tip je provokator.Zar postoji jos negde neko ko se prepucava sa navijacima preko medija!?
    Hoce li FSS reagovati na njegovo ponasanje koje je kontinuirano klovnovsko….

    0
    0
    Odgovori
  4. Zašto se brukaš, Nenade? Ne znam šta ti je falilo u Nišu? Pa, u ovoj zemlji je svaki grad grotlo navijača i czv i jsd. I na svom ‘Karađorđu’ da igrate, opet bi vas nadbrojali prestonički janičari. Sećate se kako su vam vikali ‘pola-pola’, u sred ‘srpske Atine’. Zato, ‘gospodo’ novosađani: pssst…

    0
    0
    Odgovori
  5. LALATE CIGO ! UZIVACU JA
    U SREDU. OVO TI JE POKLON
    (TROJANSKI) A U SREDU CES
    SKAKATI KO OSURENI PETAO
    BICE MI MILINA GLEDATI TE.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter