0
Domaći fudbal

USPON GOLMANA: Mladi ‘zmaj’ na listi želja dva kluba iz Srbije

Objavljeno: 18.06.20 u 15:20
Dobar učinak na golu Voždovca zainteresovao je ekipe da upute poziv potencijalnom reprezentativcu.

Nema dileme da su mladi igrači pod lupom, a pre prekida sezone na golu Voždovca u kadetskoj konkurenciji, zapaženi ucinak imao je Božidar Đurović. Momak rođen 2004. godine, pored svoje generacije nastupao je za starije i pokazao potencijal. Prethodnih dana stigao je poziv dva kluba iz Srbije, koja su ponudila saradnju i ugovor. Ipak, konačna odluka biće donesena u narednim danima, a Đurović je upisao vec dva nastupa za ‘orliće’ pod komandom selektora Aleksandra Stevanovića, koga je zamenio na klupi legenda Partizana Saša Ilić.
 
 
Talentovani golman je brušen pod palicom Predraga Miljkovića, aktuelnog trenera čuvara mreže, najboljeg tima Voždovca. Zasluge pripadaju Ivanu Tasiću i Mićku Lovriću, koji imaju puno poverenje, kada je mladi golman između stativa. Usavršavanje traje i na akademiji ‘Jorgačević’ na cijem je čelu, bivši reprezentativac Srbije i golman Rada, Genta i Levskog, Bojan Jorgačević. Na kraju Đurović treba da izvaga novi potez za nastavak karijere ili će ostati u ‘zmajevom gnezdu’.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter