0
Domaći fudbal

RASPRODATE ULAZNICE ZA ZAPAD: ‘Karađorđe’ spreman za feštu protiv Partizana!

Objavljeno: 18.06.20 u 19:36

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava navijače da je čitav kontigent ulaznica za zapadnu tribinu, koji je bio namenjen za prodaju za meč Vojvodina – Partizan, rasprodat u toku današnjeg dana.

Za zapadnu tribinu su preostale još samo ulaznice namenjene isključivo navijačima Vojvodine, koji ih, uz pokazano obeležje kluba (majica, dres, šorts itd), besplatno mogu preuzeti u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini ‘Karađorđa’ (pored ulaza broj 2) u četvrtak i petak od 10 do 18 časova.

Prodaja ulaznica za preostale tribine vršiće se po sledećem rasporedu:

četvrtak, 18. jun: U prostorijama kompanije ‘GIGS TIX’ u ‘Pariskom magazinu’ (Kralja Aleksandra 12, Novi Sad) kao i u Vulkan knjižarama u Novom Sadu i Beogradu, od devet do 19:30 časova, moći će da se kupe ulaznice za istok i jug;

petak, 19. jun: Na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana ‘Ognjište’), od 15 do 20 časova, moći će da se kupe ulaznice za istok. Na blagajni na južnoj tribini (pored nekadašnjih teniskih terena), od 15 do 20 časova, moći će da se kupe ulaznice za jug. U prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona, od 17 do 19 časova, moći će da se kupe ulaznice za sever.

Ulaznice za istok koštaju 500, a za sever i jug 400 dinara.

FOTO: FK Vojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter