0
Evropske lige

PUKLA TRANSFER BOMBA: Timo Verner se seli u Premijer ligu, Nemac će zarađivati astronomsku svotu novca!

Objavljeno: 18.06.20 u 12:40

Jedan od najboljih napadača u Evropi Timo Verner od danas je i zvanično novi fudbaler Čelsija.

Nemački reprezentativac prešao je iz redova Lajpciga na ‘Stamford Bridž’ za obeštećenje od 50 miliona evra, a zvanično će biti predstavljen u julu kada se završi sezona u Bundesligi.

Kako je objavljeno na sajtu Plavaca, 24-godišnji Verner će se priključiti ekipi sredinom narednog meseca, što znači da neće moći da pomogne Lajpcigu u završnici Lige šampiona koja je pomerena za avgust.

Iako se prethodnih meseci često dovodio u vezu sa Liverpulom, Verner je na kraju prihvatio ponudu Čelsija na nagovor Antonija Rudigera, nekadašnjeg saigrača iz Štutgarta koji takođe brani boje londonske ekipe.

– Oduševljen sam što sam potpisao za Čelsi i što ću igrati za veliki klub. Jedva čekam novu sezonu, da počnem karijeru u klubu sa novim trenerom i saigračima. Verujem da je pred nama velika i svetla budućnost – poručio je Verner.

Nemac će sa Čelsijem potpisati ugovor na pet sezona, a nedeljno će zarađivati 170.000 funti (188.000 evra) u Londonu.

Verner je drugo zvanično pojačanje Čelsija za sledeću sezonu posle Marokanca Hakima Zijeha koji je stigao iz Ajaksa za 40 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter