0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ANDRIJA RADULOVIĆ: Podizanje pehara sa Zvezdom – dečački san!

Objavljeno: 18.06.20 u 10:50

Momak koji je već na prvom meču izmamio aplauze i osmehe navijača Crvene zvezde, Andrija Radulović posle osvojene titule sa omladinskom selekcijom, podići će pehar i sa prvim timom crveno-belih.

Biser Zvezde, koji se brzo nametnuo treneru Stankoviću, ne krije sreću i radost što će biti upisan u istoriju kluba iz Ljutice Bogdana kao šampion.

– Velika čast za mene. Maštao sam dok sam igrao na terenima Omladinske škole da ću jednoga dana dole, na Marakani, izaći kao šampion. Srećan sam i ponosan upravo zato jer volim Zvezdu od malih nogu i što sam dao svoj maksimum kako bih bio prvotimac. Subota će biti veliki dan za mene, biće pročitano moje ime – ime šampiona. Želim da se još jednom zahvalim treneru Stankoviću što me je nagradio za sve moje dobre partije u omladincima i što mi je pružio priliku da obučem dres prvog tima – naglasio je Radulović.

Momak iz Kotora ne krije da bi voleo da vidi pune tribine jer će mu se tako ispuniti još jedan dečački san.

– Kada sam ušao u igru na utakmici protiv Radnika svi su me pozdravili aplauziom. To je mnogo značilo dečaku kao što sam ja, jer je onda trema nestala. Verujem da će tako biti i u subotu. Voleo bih da vidim pune tribine, da se svi zajedno radujemo novoj tituli. Taj huk pune Marakane na proslavi titule mi je još jedan dečački san i siguran sam da će biti ostvaren. Svaki pravi zvezdaš će doći na Marakanu, a poznato je da imamo najbolje navijače na svetu.

Radulović je neko ko je partijama u Omladinskoj Ligi Srbije, kao i Ligi šampiona za mlade, ostavio veoma dobar utisak kako na navijače tako i na struku.

– Znam da sam dao svoj maksimum, kao i čitava ekipa. Koliko je to bilo dovoljno govore rezultati. Međutim, neću stati, idem još jače i snažnije kako bih bio bolji. Verujem da ću doneti mngoo radosti navijačima u periodu koji je pred nama, jer mislim da mogu još više. Želim da ostavim trag u Crvenoj zvezdi, imao sam idole u igračima koji su proveli mnogo godina u klubu. Pozivam sve zvezdaše da dođu u subotu da zajedno pevamo naše pesme, srce će mi biti puno ako budem video pune tribine prilikom izlaska na teren, a verujem da će tako i biti – podvukao je Radulović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gol na svom debiju postigao je Andrija Radulović! Novi ljubimac Zvezdinih navijača je 2002. godište! @radule_11

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter