4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA PIKIRALA ZAMENU ZA NJEGOŠA PETROVIĆA: Rumunski fudbaler stiže na ‘Marakanu’, ‘procurela’ i visina plate koja je ponuđena vezisti!

Objavljeno: 17.06.20 u 21:34

Njegoš Petrović jedan je od igrača Crvene zvezde koji privlači najveću pažnju inostranih klubova, a trenutno je najkonkretniji Olimpijakos. Ukoliko bi mladi vezista napustio stadion ‘Rajko Mitić’ u Beograd bi trebalo da stigne Aleksandru Kretu, fudbaler Maribora.

Njemu je prema navodima rumunskih medija, ponuđena godišnja plata od 400.000 evra.

Konkretan odgovor od Kretua još nije stigao, govori se i da ima ponude iz Rusije, ali nijedna nema težinu kvalifikacija za Ligu šampiona i potencijalnog nastupa u najelitnijem klupskom evropskom takmičenju.

Kretu ima 28 godina, punih šest sezona proveo je u ekipi Poli Jašija, a nakon jedne sezone provedene u ljubljanskoj Olimpiji prešao je u Maribor za koji nastupa od 2018. godine. Zabeležio je i 9 nastupa za mladu reprezentaciju Rumunije.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PORUČITE MAJICE OVDE 👇 @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

  1. Kad on sa 28 godina nijeodmakao od Maribora i Olimpije, sve je jasno ! To je jos jedan Jovancic ! Pa bolje onda zadrzite nekog od tih domacih propaliteta Jovancic , Jovicic -isto vam dodje , a imate manje stranaca .

    0
    0
    Odgovori
  2. Imas mladog igraca, perspektivnog, prodajes ga da bi uzeo starijeg i losijeg?! U cemu je poenta? Zar nije logicnije da Petrovic odigra jos godinu-dve, a onda kad ode njegova cena bice mnogo veca. Ako klub stalno istice kako mora da prodaje da bi preziveo, ovo je mnogo logicnije, da dobijes vecu cenu za igraca, ujedno ne moras da razmisljas koga ces d adovodis, kada ce se uklopiti, uigrati itd.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter