1
Domaći fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ O ODLUCI UEFA: Katastrofa za Partizan!

Objavljeno: 17.06.20 u 17:59

Trener Partizana Savo Milošević prokomentarisao je odluku UEFA da se u kvalifikacijama za Ligu Evrope igra samo po jedan meč.

Strateg crno-belih je na konferenciji za medije uoči duela protiv Vojvodine, najpre odgovorio na to pitanje, rekavši da je to katastrofalno rešenje za Partizan.

– Ne znam, od kada sam došao u klub, sve gore od goreg se dešavaju stvari po Partizan. S obzirom da smo uspeli da zadržimo ekipu na okupu, i da će to da nam bude na neki način prednost, sada imamo ovu odluku koja nam ne ide u prilog. Žreb će odlučivati domaćina, a i to je poznato kakve smo sreće u žrebu – rekao je Milošević i dodao:

Nikako ne odgovara, ne valja ništa. Katastrofalno, ali šta da kažem. Zbog cele situacije oko pandemije, verovatno su ljudi u UEFA tako procenili. Ali ako nas pitate koliko nam odgovara, nikako. Katastrofalno! – poručio je strateg crno-belih.

Revolucionarni su i datumi, pa bi u slučaju da Partizan krene od drugog kola kvalifikacija (ako osvoji Kup), startovao tek od 17. septembra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1:0 sa Partizan! Natho strelac u 58’ min

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

  1. Da bice tesko,ali…Kad je to bilo lako uci u evropska takmicenja?Umesto jadikovki,sva cetiri nasa kluba koji su se plasirali u UEFA takmicenja, trebaju sada da brinu brigu oko dovodjenja ozbiljnih pojacanja ali i jacanju rostera a ne da kao ranije od ah potrce i ponajbolje igrace prodaju. Koja je onda svrha borbe za plasman u evrotakmicenja ako nije da sve ucinis u svojoj mocii, uz izazov sportske srece; da ostvaris pristojne rezultate ,sve do plasmana u grupnu fazu tih takmicenja. Najgora stvar koja nam se moze desiti je da prodamo ponajbolje i onda dase brukamo po Evropi Tuga,ali to je bio dugogodisnji recept nasih malih klubova, izuzimajuci najvece nase klubove.U pamet se, jer imamo sansu da se plasiramo na 15 mesto na UEFA nacionalnoj tabeli koje daje dva kandidata za Ligu sampiona,odnosno UEFa ligu. Inace, svi skupa kao SLS padamo u trci za EL rang takmicenja, da sada ne znamo bas ni gde a ni kako ce se zvati to trece takmicenje. Neko pominjase „Konferencijsku ligu“kao bizarnu utehu za vecinu Evrope.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter