0
Domaći fudbal

PROLETER MISLI NA BUDUĆNOST, STRUČNOM ŠTABU NOVI UGOVOR – ŽIGIĆ: Počastvovani smo, ovo je čast i obaveza!

Objavljeno: 17.06.20 u 12:18

Fudbalski klub Proleter pokazuje da misli na budućnost.

Iako je do kraja prvenstva Super lige Srbije ostalo da se odigra još jedno kolo agilna uprava mlađeg novosadskog superligaša Proletera povukla je poteze za budućnost odlučila da se stručnom štabu na čelu sa Brankom Žigićem, pomoćnicima Sekulom Rašiovanom, Nemanjom Miljanovićem, Dušanom Brojčinom i Markom Prentovićem potpišu ugovori na vernost u naredne 4 godine. Najnoviji potez pojasnio je sportski direktor Amir Bislimi.

– Prezadovoljni smo radom stručnog štaba na čelu sa našim bivšim igračem i kapitenom Brankom Žigićem koji je u klubu preko 13 godina. Pružili smo mu nakon nešto slabijeg starta od očekivanog priliku, zajedničkom snagama zbili redove, u hodu kompletirali stručni štab mahom našim bivšim igračima što se pokazao kao pravi potez. Uspeli smo da kolo pre kraja ostvarimo očekivani plasman, uzbegnemo opasnu zonu, a uporedo sa time na fudbalskoj sceni afirmišemo nekolicinu mlađih igrača što je osim plasmana bio jedan od ciljeva, potvrda da je Proleter prava sredina za napredak mladih talentovanih igrača – ističe Bislimi.

Branko Žigić i saradnici bili su počastvovani i zadovoljni najnovijim potezom čelnika kluba.

– Izuzetno mi je drago što klub ima poverenje u stručni štab, čast i obaveza da nastavimo da radimo još jače i kvalitetnije.Uspeli smo da kolo pre kraja ispunimo neki cilj i mimo pandemije. Gledaćemo da naredne sezone budemo mnogo bolji, a shodno ambicijama i kvalitetima ostvarimo i bolji plasman jer nam je mesto rekao je Branko Žigić.

FOTO: Proleter 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter