2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILUNOVIĆ: Svi na ‘Marakanu’! Želimo da obradujemo navijače

Objavljeno: 17.06.20 u 16:30

Crvena zvezda će u subotu od 19 časova i 15 minuta dočekati Proleter, kada će biti i organizovana velika proslava povodom osvajanja 31. titule. Pouzdani defanzivac Nemanja Milunović se nada punim tribinama za vikend.

– Sećam se prošlogodišnje proslave i voleo bih da se ponovi u subotu. Bila je fenomenalna atmosfera tad. Cele sezone smo se borili da osvojimo titulu, a navijači su nam bili 12. igrač. Nadam se da će doći u što većem broju, jer titula pripada i njima. Jednako smo zaslužni za osvajanje trofeja prvaka Srbije – počinje Milunović.

Visoki štoper nije štedeo reči hvale za sve one kojima je crveno-bela boja u srcu.

Naši navijači su uvek uz nas. I kad je dobro i kad je loše, oni budu fenomenalni i bodre nas. Tokom čitave sezone bili su nam vetar u leđa i mnogo nam je lakše da igramo kada su pune tribine. Sećam se kako je izgledala prva utakmica posle korone, kao da smo izašli na trening. Sada se sve to vraća u normalu i nadam se da će ih biti što više u subotu.

Milunović želi da crveno-beli pobedom zaokruže fenomenalnu sezonu.

– Fokusirani smo na igru. Hoćemo da pobedimo i da sezonu privedemo kraju na način na koji smo je i započeli – trijumfom. Malo nas je poremetila pauza uslovljena pandemijom korona virusa, kao i promena sistema takmičenja. Reklo bi se da se to malo odrazilo na naše igre u prethodnih nedelju dana. Ipak, profesionalci smo, moramo da budemo usmereni. Hoćemo da obradujemo navijače u subotu – podvlači Milunović.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter