5
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda sprema dugačku transfer listu, ovo su igrači koji na leto mogu da traže novi klub!

Objavljeno: 17.06.20 u 11:10

Čeka se konačan spisak, a u principu svi igrači koji budu imali ponudu mogu da napuste klub

Posle tri godine uspeha u Evropi i tri uzastopne titule, izgleda da sledi ‘remont’ igračkog kadra u Crvenoj zvezdi. Kako smo najavili, Dejan Stanković sprema listu igrača koji mogu da napuste klub, ali u principu svi su na prodaju ukoliko bude zadovoljavajućih ponuda.

Pojedini igrači dugo su u ekipi i nedostaje ‘sveža krv’ igrači ‘gladni’ gladni uspeha na tri fronta. U ovoj grupi nije kapiten Milan Borjan, a nije isključen rastanak sa Markom Gobeljićem, Milanom Rodićem, Dušanom Jovančićem…

NIKOLA DRINČIĆ ZA HS- Ko je bolji neka podigne trofej, igraću dok god me služi zdravlje!

Šef stručnog štaba treba da utanači model sa rukovodstvom, a kako smo najavili već su ‘precrtani’ MIlan Pavkov i Mateo Garsija. Kako HotSport saznaje, želja je da se pdodaju Ričmond Boaći, Srđan Babić, MIloš Degenek, Nemanja Milunović, Miloš Vulić

BESPLATNO NA PROSLAVU TITULE: Sprema se spektakl na ‘Marakani’, a Crvena zvezda poziva sve navijače!

Da se srž tima od zaraze uloži u šest novih proverenih igrača (nekoliko stranaca’ uz mlade snage iz Srbije na čelu sa Banjcem iz Inđije sa kojim još nije postignut sporazum. Ipak, treba sačekati poteze i na tržištu je zatišje pored činjenice da prelazni rok zvanično startuje 14. jula.

0
0

5 Komentara

  1. pa to im je ceo tim, kolike su im mesecne plate i sa kakvom su pompom dosli … gde su i kolko ih je na platnom spisku oni posudjeni-rastrkani po celoj NAMESTENOJ-NEREGULARNOJ zvezdinoj ligi !? ovo njima na zaradu lici … ima smisla po oprobanom receptu: po srpskim klubovima ce kao svake godine da uzmu na DODJEM TI sve sto je najbolje (to nista ne kosta) i dovesti skupe isluzene strance koje ce nacija da plati na svaki mouci nacin i nacesce preko namestenih tendera … da tako sdcz, ljudi u i oko zvezde … fkcz, FMPkkcz, BGvkcz i … zaradjuju i od svog umeca, znanja i zasluga uspesno rade i zive a i srpski sport uspesno gase.

    0
    0
    Odgovori
  2. Milane90, idi negdje isplači se ,znam da ti nije lako.Eto,vi se niste sklanjali,zasto niste uzeli titulu ako ste najbolji?Vama sa vasim kvalitetom nisu se trebali sklanjati ako su se nama sklanjali,zar ne?

    0
    0
    Odgovori
  3. Nesto ovde nije jasno.O kakvoj se ovde zaradi prica?Zvezda treba da bude srecna da bilo ko od igraca ode i dzabe,ali istina je da ih niko nece ni dzabe….e moji sampioni sklanjalica….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter