3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

SLEDEĆI KORAK: Stanković ne računa na jednog od najskupljih fudbalera Zvezde

Objavljeno: 16.06.20 u 10:00
Postoji ponuda Arisa od 1,2 miliona evra za pola prava, što je odbijeno, mada možda dođe ponuda do dva miliona evra.

Izgleda da je plan Crvene zvezde da tokom prelaznog roka posle samo, godinu, dana proda Matea Garsiju za koga je izdvojila rekordno obeštećenje od 2,2 miliona evra!? Malo čitava ‘priča’ nije logična, a pogotovo mala minutaža igraču, koji je dao bitan gol Jang Bojsu u Bernu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, srušio evro golom Vojvodinu i kod šefa Vladana Milojevića igrao skoro standardno. 
Od priprema u Antaliji, novi trener Dejan Stanković je odlučio da smanji minutažu Argentincu i posle pauze igrao je samo protiv Radnika iz Surdulice. Za uspon potreban je kontinuitet, a ako Garsija ima ponudu da se vrati u Aris za 1,2 miliona evra i ostanak pola ‘vlasništva’ u crveno-belom, onda je trebao da bude na sceni.
Čudni su potezi da su Grci odbijeni sa planom da cena raste do dva miliona evra, ali igrač ima još tri godine ugovora. Sledeći koraci se čekaju u narednom periodu.
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PORUČITE MAJICE OVDE 👇 @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić
0
0

3 Komentara

  1. Za uspon potreban je kontinuitet, stoji u tekstu autora Mira Markovića i to je ključna misao ovog teksta! Kontinuitet je ono što je nedostajalo Pavkovu, Pankovu, Ivaniću i Garsiji! Da objasnim Stankoviću što je to kontinuitet u fudbalu! To je ono kao recimo Zvezda ima stručni štab i Terza odluči da sledeće dve utakmice Zvezdu vodi Đura, pa sledeću utakmicu Pera, a u drugom poluvremenu utakmice koju je vodio Steva, uskoći Dejan Stanković koji posle toga vodi tri utakmice pa ga ponovo zameni Pera, pa Peru u drugom poluvremenu zameni Đura i tako sve u krug! Na kraju kada sve saberemo, ispada da Zvezda nije imala prepoznatljivu igru, a krivac je Terza koji nije dao kontinuitet jednom treneru!

    0
    0
    Odgovori
  2. Koji če biti sledeči korak pakovanje kofera Stankovica i ovih njegovih italijana u stručnom stabu pa pravac Italija

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter