0
Evropske lige

FOTO: Youtube/screenshot

OTKRIVENA MISTERIJA KOJA JE UZDRMALA EVROPU: Juventus prinuđen da proda Kristijana Ronalda, a evo i zašto!

Objavljeno: 16.06.20 u 12:39

Kao eksplozija širom sveta odjeknula je sportska vest dana da Ronaldo napušta Juventus, i to zbog bogate ponude Čelsija.

Međutim, odmah se i postavilo pitanje – što bi bilo ko, ko ima tu čast i sreću da mu legendarni Portugalac igra u timu prodavao takvog asa? Italijanski novinari su odgonetnuli tu misteriju.

Naime, Juventus je u velikim finansijskim problemima. Navodno, čak je 50 miliona evra ‘u crvenom’, odnosno ispod propisane granice za ‘zdravo finansijsko poslovanje’.

ZEMLJOTRES U EVROPSKOM FUDBALU: Kristijano Ronaldo napušta Juventus, Englezi spremili bogatu ponudu!

Velikim delom je i pandemija korona virusa kriva za loše stanje ekipe iz Torina.

I dok su u Juventusu razmišljali i o alternativnim načinima ‘bega iz crvene zone’, što bi trebalo da podrazumeva i velike kredite, prodaju i drugih igrača, desilo se da je Čelsi koji ima bogatog gazdu, Romana Abramoviča, pokazao interesovanje za slavnog Portugalca, i to u vidu ponude od 120 miliona evra.

Teško da će neko tome parirati u ovom trenutku dok svetom još uvek vlada pandemija korona virusa. I teško da će Juventus lako reći ‘ne, hvala, zadržaćemo ga kod nas’.

Međutim, i to je, naravno moguće, jer Ronaldu ugovor sa Juventusom ističe 2022. godine.

Samo, njegova plata je oko 30 miliona evra po sezoni, što celoj ovoj priči o dugovanju Juventusa i fantastičnoj ponudi Čelsija za povratak asa u Premijer ligu  daje poseban ton.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PORUČITE MAJICE OVDE 👇 @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

 

FOTO: Youtube/screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter