3
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

KADA LEGENDE ZAGRME: Gagi Jovanović i Dule Savić zapalili internet, a tu je i moćna poruka Vujadina svim zvezdašima (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.20 u 18:31

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za proslavu 31. titule, a legendarni glumac Dragan Jovanović i legenda Zvezde Vujadin Savić zajedničkim snagama zapalili su internet.

Dragan Jovanović poznat je kao navijač Crvene zvezde, a svoju ljubav pokazao je i pevajući pesmu ‘Pune tribine ludih navijača‘ zajedno sa Duletom Savićem. Video je na svom Instagram profilu podelio Vujadin Savić, koji je ujedno poslao i poruku javnosti.

Brate, to što si rekao, svi treba da znaju. Titulu smo zaslužili, a zavidni će moći sam oda gledaju dok je opet budemo podizali. Neka vide kako se pravi zvezdaši osećaju i šta imaju da im poruče, a mi se vidimo u subotu na proslavi titule, siguran sam biće puno jer: Cigani pozdravljaju svoje šampione – poruka je Vujadina Savića, kao odgovor na raniji intervju Milana Borjana.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

0
0

3 Komentara

  1. Nema vam visenovih iz SPS-a da vam peglaju titule. Zaboravilinste grobari kako sye osvajali itule. Mislilinste da ste najbolji. Kao sto su vama peglali titule tako i ovima iz vaseg komsiluka peglaju doslo njihovo vreme. A obi jadni ostali klubovi iz Srbije pored vas Beogradskih nazobi virtuoza fudbalskih nema niko sanse da se umesa makar u borbu za titulu. Zato pokrite sr po usima i jedni i drugi jer vi veliki ste napravili to da nam je mesto.u Evropi sto se ticr fudbala damo dno!

    0
    0
    Odgovori
  2. Vidim da je Internet ugašen, pa da i ja nešto napišem.Kada ste tako moćni zašto u direktnom duelu ne overiste titulu izbacivanjem Partizana iz kupa?Slavna i moćna Zvezda nije dala kilavom Partizanu 4 utakmice gol (doduše nije bilo penala, sram vas bilo sudije).Zato je slađe kada se takva dama tr.i..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter