0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Rad v Partizan Ricardo Gomes (C) celebrates after scoring a goal with Svetozar Markovic (L) Djordje Ivanovic and Sasa Zdjelar (R) Beograd, 09.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BAŠ SE NARADIO, A I NAIGRAO: Vezista Partizana postaje klupski rekorder!

Objavljeno: 16.06.20 u 12:01
Tokom sezone, koja traje skoro godinu dana, zbog virusa korona, samo je propustio tri utakmice.

Jasna je bila vizija trenera Partizana Save Miloševića da mnogo ne menja sastav, a suzio je ekipu tokom čitave sezone. Tako je tim uigran, a za pojedince nije imao zamene već samo, kada je to bilo prinudno zbog kartona ili povreda. U svim takmičenjima klupski rekorder je Saša Zdjelar, koji je od prošlog jula upisao 42 takmičarske utakmice, plus prijateljske, pa se dolazi do fascinantnog broja blizu 50 mečeva!
Radilica crno-belih preskočio je samo tri utakmice, a jasno je da je postao bitna karika i da bivši igrač Ofk Beograda, Olimpijakosa i Majorke ima zapažen učinak u Humskoj. Preostaje peto uzastopno finale Kupa Srbije za Partizan i onda minimalan odmor pred nove pripreme na Zlatiboru.
Spominje se opcija da Zdjelar u slučaju ponude iz Evrope možda napusti Partizan, pošto mu ugovor ističe sledećeg juna ili možda kao nagrada dođe do produžetka ugovora.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1:0 sa Partizan! Natho strelac u 58’ min

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter