4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILAN BORJAN: Mi smo šampioni i bićemo igrali dobar fudbal ili ne jer smo najbolji! Ovaj pehar sanjao sam kao klinac

Objavljeno: 15.06.20 u 15:09

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su novu, 31. titulu u šampionatu naše zemlje. Jedan od najzaslužnijih za uspeh Zvezde jeste i kapiten Milan Borjan.

Čuvar mreže Crvene zvezde poručio je da je on, zajedno sa svojim saigračima i trenerom, titulu osvojio na terenu.

Smara me više da pričam o zasluženoj tituli. Ovu titulu sam ja uzeo, moji saigrači, moj trener, moj klub i moji navijači. Sanjao sam kao klinac da osvajam titulu sa Zvezdom i sada ako me pitate kako se osećam, osećam se savršeno. Mi smo šampioni Srbije, a kako stoje stvari i bićemo igrali mi dobar fudbal ili ne jer mi smo Zvezda, šampioni, mi smo najbolji – rekao je Milan Borjan.

On je podsetio da je Zvezda tri godine u nizu šampion države, a da je do toga dovela gomila prolivenog znoja i oguljena kolena.

Tri godine zaredom osvajamo titulu, tone znoja smo prolili, gulili kolena na najgorim i najboljim terenima, bilo smo uvek tu, ginuli za Zvezdin grb i neću da pričam o nečemu drugom. To me ne dotiče. Slavimo titulu u subotu, znamo koliko vredimo, pokazali smo to na terenu. Ponosni smo na naše uspehe, na naše navijače, naš klub, sve smo to pokazali u ove tri godine i sada ponovo treba da pričam o nečemu drugom. Zvezda je najveći klub na Balkanu, u Srbiji, u Beogradu ako hoćete, pokazujemo to iz godine u godinu, pokazujemo to i u Evropi. Hoće da slavimo, da uživam u snovima koje sam sanjao kao klinac, apsolutno pričam samo o kraju prvenstva kada je sve osvojeno i sve završeno, kada nas čeka samo radost. Zvezda je šampion, a svi znamo kako se refren naše pesme ‘Pune tribine ludih navijača’ završava. E to vam je poruka svima – rekao je Borjan.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

  1. A dobro, to sto je do pre 3 godine navijao za Partizan, manje vise….ali ovakbe lazi pricati, to nema smisla!?
    Koga laze???
    Laze sebe…da je navijao za Zvezdu, a i da je titulu zasluzio posteno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter