1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TUŽNA VEST: Zbog smrtnog slučaja u porodici jedan od najboljih igrača Zvezde ranije završio sezonu

Objavljeno: 14.06.20 u 10:10
Ova sezona je završena za El Fardu Bena, koji je zbog smrti oca dobio dozvolu da ode kući, a povratak sa Komorskih ostrva je zakazan krajem juna.

Jedan od najboljih igrača crveno-belih doći će na početak priprema za novu sezonu, a protiv TSC-a sledi provera pojedinih igrača.
 
Poraz u Kupu od Partizana je arhiviran, a slede još dva meča za Crvenu zvezdu do kraja sezone, tako da će trener Dejan Stanković ‘proveriti’ pojedine igrače pre mini odmora i starta priprema za sledeću sezonu. Zbog povreda danas u Senti, protiv TSC-a neće igrati: Nemanja Milunović, Dušan Jovančić, Ričmond Boaći i Milan Rodić.
Ovo je prilika da Stanković ukaze priliku igračima, koji su imali manju minutažu: Milan Gajić, Miloš Vulić, Veljko Simić, Milan Pavkov, Tomane… U sastavu se može očekivati još neki mladi igrač pored Andrije Radulovića, ali ekipu kao kapiten na golu predvodiće Milan Borjan.
 
Projektovan sastav: Borjan, Gobeljić, Pankov, Babić, Gajić, Jovičić, Nikolić, Simić, Gavrić, Pavkov, Tomane.
 
 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PORUČITE MAJICE OVDE 👇 @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

1 Komentara

  1. Stankovič je tvrdoglav kao Mazga ako se ispostavi da opet igra sistemom 3-5-2 kao protiv partizana sa dva napadača koji neznaju nista je samo gubitak brojnosti igrača na terenu bolje je da igra jedan koji nista nezna nego dvojica koji nista ne znaju,, drugo nemamo plejmejkera nema nam ko organizavati igru Stankovic sa klupe očito nezna,, ako bude nastupio danas sa istim sistemom kao protiv protiv partizana TSC ce nas oduvati

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter