2
Domaći fudbal

STANKOVIĆ: Neke stvari imaš ili nemaš! Nismo se oporavili od Partizana

Objavljeno: 14.06.20 u 20:36

Fudbaleri TSC-a savladali su ekipu Crvene zvezde u meču 29. kola Superlige Srbije.

Šampion Srbije nije uspeo da prekine dominaciju TSC-a na terenu u Senti, te je domaćin upisao pobedu 2:1, a nakon meča Dejan Stanković nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo.

– Kada izgubiš nemaš šta da komentarišeš. Da izvlačimo koliko smo šansi imali, izbacivali su sa linije, ali džabe… Pravimo kardinalne greške u jednostavnim segmentima, prodajemo čiste lopte protivnicima. Moramo da radimo, ali neke stvariš ili imaš ili nemaš – rekao je Stanković posle utakmice.

Istakao je da se igrači Zvezde još nisu oporavili od poraza protiv Partizana

Drugo poluvreme bilo je dosta bolje od prvog. Ipak, došli smo ovde posle teške srede i glava i dalje nije na mestu – rekao je Stanković.

Zoltan Sabo bio je kratak.

– Ostali smo neporaženi u Senti ove sezone. Fantastičan je osećaj je to uradili, a posebno kada se pobedi prvak Srbije. Ponosan sam na svoje igrače, nemam reči dovoljno da opišem – zaključio je Sabo.

0
0

2 Komentara

  1. Ovo kako zvezda igra moze da gleda samo neki nebojsa.on kao i svaki gubitnik poceo je da tera inat i to sa svima koji vide da ivanic,vukanovic, tomana,gobeljic i dr.nisu nivo iznad beton lige.sada dolaze do izrazaja transferi koje su radili terzic i mrkela,a za koje nema ponuda ni od 1e.kada se tome doda njegovo razumevanje fudbala da lopta treba da se bunari na dva stuba koji stoj 70m ispred svoje zadnje linije,da igraci stoje 30m.jedan od drugog,da niko nema kreaciju vec se lopta samo gura,onda i imamo da tim stvori dve sanse za celu utakmicu.da zlo bude vece on vidi mnogo mrak nasih sansi,a ne vidi tri puta vise njihovih.kad smo mislili da ne moze ruznije od miloja,evo dodje covek i zacas nas ubedi u suprotno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter