0
Evropske lige

FOTO: AC Milan

ITALIJANI TVRDE: Ibrahimović napušta Milan, otkriven razlog odlaska! ‘Rosoneri’ pikirali zamenu za Ibru, koji je već odlučio gde će nastaviti karijeru!

Objavljeno: 14.06.20 u 12:39

Zlatan Ibrahimović trebalo bi da na kraju ove sezone napusti Milan.

Ibra će se najverovatnije vratiti rodnu Švedsku, gde bi trebao da igra za Hamarbi, piše ‘Gazzetta dello Sport’.

Podsetimo, na nedavnom sastanku igrača i glavnog direktora Gazidisa glavnu rič vodio je Ibrahimović, koji je prvo prozvao Gazidisa zbog toga što se dugo nije sastao s igračima, već je došao tek tada, dva dana pre polufinala Kupa Italije, a onda je poručio da ovo nije Milan kakvog se seća jer nema jasne ideje i plana za razvoj.

Neki saigrači nisu bili na Ibrahimovićevoj strani, a ‘Mediaset’ je pisao da je Šveđanin time zapečatio svoju sudbinu u Milanu te da će morati da napusti klub zbog ovog sukoba. Sada je isto potvrdila i ‘Gazzetta’. 

Ibrahimoviću na leto ističe ugovor i on ga neće produžiti kako bi mogao bez obaveza da napusti klub i vrati se u Švedsku. Milan već zna koga želi kao zamenu za Zlatana, a reč je o Luki Joviću, kojeg namerava da dovede iz Real Madrida.

FOTO: AC Milan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter