3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA IMA ‘DŽOKERA’: Moguć povratak levog beka, hoće li mu Stanković dati drugu šansu?

Objavljeno: 13.06.20 u 11:04

Levi bek je odličnim igrama pokazao da zaslužuje priliku, a na potezu je trener Dejan Stanković.

Mesecima unazad se spominje da Crvena zvezda traži levog beka kao naslednika Milana Rodića, koji posle tri uspešne sezone želi ponovo u Evropu. Kako je situacija sa koronom dosta smanjila budžet za ulaganja u igrački kadar, pravi je trenutak da se klub osvrne na svoje igrače, a crveno-beli imaju Stefana Hajdina.

SUPERLIGA: ‘Prštalo’ od golova, Proleter i Javor podelili bodove…

Bez obzira što je sinoć postigao gol za Voždovac protiv Rada na Banjici, defanzivac igra konstantno dobro za ‘zmajeve’ čitave sezone i zaslužio je da dobije drugu šansu. Ni prvi put nije je imao, već je priliku da igra dobijao na ‘kašičicu’, bez obzira što je Rodić izostao zbog povrede.

FOTO: FK Crvena zvezda

Još jednom se potvrdilo pravilo da Kontinuitet ne može ništa da zameni i Hajdin je na 24 meča upisao i tri asistencije, podsetio je na dane kada je briljirao u Spartaku iz Subotice, odakle je stigao u januaru 2018. godine u Ljutice Bogdana.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakva je Lola a? Večeras nastupa na otvaranju @adriatourofficial ! Jedva čekamo! ❤️😁 #LolaAstanova #Djokovic #AdriaTour Beograd #Srbija

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

Na potezu je šef Dejan Stanković, a odbrambeni igrač ima ugovor sa klubom još godinu dana, a jasno je da mladi Marko Konotar mora na kaljenje kako bi dobio sigurnost, koju sada ima Hajdin, spreman za novu misiju ili za odlazak u inostranstvo, uskoro će dilema biti rešena.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Osravks Mrkela!!!!!!!.Dokle ce ovaj da bude u Zvezdi kada je sve uzimao promasaje za Zvedu!!.Odlazi ili cemo izaci na ulice!!!!.Partizan ima bolji tim,realno.Sve zbog ovog magarca koji se ugradjuje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Politika kluba je jako losa.Zvezda je za nepune tri sezone prihodovala preko 130-140 miliona eura kada se uzmu u obzir grupne faze,bonusi,sponzori,tv prava,transferi,ulaznice…Ako su ljudi koji vode Zvezdu posteni onda Crvena Zvezda ne bi imala dug veci od 10 miliona eura ali ja iskreno mislim da su pare po ko zna koji put nestale i da je nasa Zvezda duzna mnogo vise.Cim mi dovodimo neke polovnjake za 200-300k eura i to na rate,cim nas proziva Napredak za 200-300k eura duga ja mislim da je Zvezda u dubiozi i da ako kojim slucajem ne udjemo u LE ili LS mislim da se vracamo u doba Lukica i Adzica.Postoje dve solucije.Ili neko pokrade novac ili s’obzirom da drzava daje novac mozda kasnije ispumpa znatno vise novca u slucaju dobro odradjenog transfera,ulaska u ligu sampiona i slicno.Zato se svaka vlast i vrzma oko Zvezde i Partizana.Jer koliko god da zarade ta dva kluba nikako da izadju iz dugova.Vecito ih neko juri za novac,vecito neke rate,odlaganje,tuzakanja po UEFA i u krug.Dakle drzava ne dozvoljava da ta dva kluba propadnu u slucaju dubioze ali im ne da ni da stanu na noge u slucaju uspeha vec da vecito budu prinudjeni da zavise od drzave.To je neko moje razmisljanje.Takodje mi je interesantno da recimo koga god dovedemo iz inostranstva a navodno skupo placen,povredi se na treningu i ne debituje za Zvezdu odmah po dovodjenju vec se na njega ceka mesec dva tri..Hugo Vieira,Boaci,Tomane,Zander,Fibel,Mouce,sada ovaj Sanogo.Zanimljivo mi je da su svi oni dosli i kao povredili se na treningu pa ne igraju.Ja sve mislim da mi takve igrace povredjene i dovodimo.Ako neko misli da cemo mi sa Vulicem,Vukanovicem,Sanogom,Tomaneom,ovakvim Boacijem i Pavkovim,Jovancicem i kompanijom u Evropu,sa pojacanjima tipa Banjac iz Indjije,taj neki Spiridonovic,pa vracanje ovog Hajdina,mislim da se varaju.To su sve limitirani igraci.I mislim da su Zvezda i partizan slicnog limitiranog kvaliteta a da je Zvezda uzela titulu samo sto je imala duzu klupu koji su igrali odmorni dok su ovima jedni te isti igrali maltene sve utakmice.Da je normalno vodjena Zvezda mi bi sada rascistili sa gomilom igraca,doveli jednog stopera,jednog pravog kreativca i jednog dobrog napadaca.Za njih trojicu izdvojili 6-7 miliona eura i mi bi smo u Srbiji bili ono sto je Dinamo u Hrvatskoj.Ali ne,mi dovodimo kamion igraca,ne zna im se broj.I posle niti igraju svi niti sta.Raskidaju se ugovori,duguju im se plate i ostalo.Gde vam je sada Krstovic mali koga ste doveli?Ne igra cak ni sada kada je titula osvojena. Smesno mi je sve to a u neku ruku i zalosno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter