9
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SADIK ‘BOCKA’ CRVENO-BELE: Protiv Zvezde igram futsal, a ne fudbal

Objavljeno: 13.06.20 u 12:24

Heroj crno-belih u polufinalu Kupa Srbije, pored strelca gola Bibrasa Natha bio je i Umar Sadik koji je odlično asistirao.

Umar Sadik definitivno je izrastao u jednod od miljenika navijača Partizana iako sam početak možda to nije naglašavao.

Igrao sam prethodna dva derbija, a u martovskom nisam bio na potrebnom nivou. Razmišljao sam, zbog toga, šta bih mogao bolje da uradim i pomognem timu, da ovog puta pobedimo. Eto, puni sat razgovarao sam sa menadžerom Ivicom Pavlovićem, rekao mi je da budem strpljiv, miran, da čekam šansu kao na drugim utakmicama, doći će momenat za gol ili asistenciju – rekao je Sadik.

UMAR SADIK: Nikad od Zvezde nisam izgubio i ne znam kako to izgleda!

Mnoge zanima gde je napadač naučio ove driblinge koji su ‘bacili na kolena’ odbranu Zvezde.

Igrao sam fudbal na ulici, tamo sam naučio neke stvari.

Futsal?

Ne, samo ulični fudbal. Futsal? Samo protiv Zvezde – rekao je Sadik.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

9 Komentara

  1. Dzaba u sve, kad titule niti je video niti ce videti u svom malenom klubu! Potpisao bi odmah da se ovako nastavi – Oni pobedjuju, a mi uzimamo titule i LS!

    0
    0
    Odgovori
    • OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SEKTOOOOOOOOOOOOOO NIJE PARTIZAN LIVERPUL PA DA MOZETE DA GA POBEDITE NA SRECU. PROTIV INSTITUCIJE SRECA NE POMAZE. A DA IMATE GRAM CASTI BACILI BI NAMESTENU TITULU, ALO BRE JADNICI mali PA 4 UTAKMICE GOL NISTE DALI. SANJATE ONAJ VAS GOL IZ GOL AUTA GOBLINI I TREBA JER DALI STE GOL INSTITUCIJI PONOSU, SLINČE BALAVE, PRIKAZE KOJE ZIVE U CRNOJ RUPI! PARTIZAN SIMBOL ČASTI I POŠTENJA SAMO PUSTI SVETLOST I VI NESTANETE TACNIJE ŠUGNETE U SVOJU CRNU RUPU I ONDA ODATLE UCVELJENI POČNETE BLA BLA BLA, DOK NE DODJE DERBI I PARTIZAN VAS IZTAMBURA.
      CELA SRBIJA KLIČE VOLIMO TE UMARE SADIČE! BRAVO ZA SADIKA I DEGENEKA ŠTO SU POŠTOVALI PREPORUČENU DISTANCU OD 2 METRA AAHHAHAHAHAHAHHAHAHHH

      0
      0
      Odgovori
  2. Zvezda nikad lošija, ali nije imala ni sreće kod šuta Bena, a Partizanu je pomogao sudija! Nije isključio Stojkovića i time je presudno pomogao Partizanu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kao sto rece covek gore, Sadik ne zna kako je to osvojiti titulu, a nikad nece ni saznati u Partizanu. Inace ne ume da sutne loptu i Degenek je jedino pogresio sto nije trebao ici u klizajuci, vec samo da ga isprati nateravsi ga da on sutira. Da je Sadik sutnuo, nikad ne bi pogodio. Da je zvezda umesto precke dala gol u prvom, isto tako bi pobedila. Kao i pre neki derbi kada je Zvezdi ponisten gol zbog ofsajda koji nije bio, a priznat Partizanu iz ofsajd akoji nije sviran.

    0
    0
    Odgovori
  4. Zdjelar: Cetri derbija na gol sutnuli nisu. Zamislite vi do kog stadijuma kompleksa je doslo kada tako nesto javno izjavis. Bojan Ostojic: Najavljivali su da ce nas pregaziti 3:0, 4:0 Ko care najavljivao? Gde je izjavio? Sada dosadise i sa ovim.Uradio laznjak koji u normalnom iliti ozbiljnom fudbalu mozes videti na desetine po utakmici.Ali eto,valjda im interesantno da se prave bitni.Ni ne cudi,slusajuci onog Zeljka Pantica svakodnevno nema sumnje da ces poceti da lazes,biti iskompleksiran i pun mrznje prema protivnickom taboru.Jos niko od njih normalnu izjavu nije dao izuzev Milosevica.Pogledajte onaj Vuletic,covek tviter.Proziva pa posle kada mu navijaci uzvrate on cvili.Isti slucaj je sa svima.Imali su problem u Vranju,ljudi ih prozivali.Ali to nije slucajno.U onoj poremecenoj emisiji konstantno ponizavaju sve ljude,pocevsi od Dinama iz Vranja preko Radnickog iz Nisa pa do Zvezde.Nonstop predstavljaju sebi nekog neprijatelja,pozivaju na neku mobilizaciju kao da su nekome bitni.I ubi ih kompleks jer su nebitni i otuda takve izjave i sve te budalastine.I ovaj kao lupeta,ne znam kako je izgubiti derbi.Ne znas sine ni kako je osvojiti titulu pa nista.

    0
    0
    Odgovori
    • Budalo ti ne komentarisi nista jer si pun kompleksa da ih neces isprazniti do kraja zivota! Jebe vas Partizan u poslednje vreme i pomiri se sa time, ne mozete da uzmete duplu krunu u direktnom okrsajima sa partizanom jer vam se on ne sklanja kao ostale ekipe, zato trpi u sebi bolje nego da pises ove knjige

      0
      0
      Odgovori
    • @Dejan klinjo,video sam ovaj derbi.Bas nas jebe,ali sudija.Nije dao crveni Stojkovicu.Izjednaceno durisanje i lep potez Sadika,to je sve vidjeno na derbiju.Posle smo gledali izlezavanje igraca Partizana kao Javor sto radi.Prosli derbi Zvezda OSAM suteva na gol Partizana a Partizan NULA.Derbi pre toga sudija nam ukrade cist gol i tako u nedogled

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter