0
Domaći fudbal

FOTO: Čukarički

OGLASIO SE ČUKARIČKI: Četvorica igrača testirana na korona virus, svi rezultati su negativni!

Objavljeno: 13.06.20 u 15:55

Fudbaleri Partizana i Čukaričkog u nedelju će odigrati derbi 29. kola Superlige Srbije. Taj meč je u jednom trenutku bio pod znakom pitanja, usled moguće opasnosti od korona virusa.

Naime, četvorica igrača ekipe sa Banovog Brda požalila su se na visoku temperaturu, pa su vrlo brzo testirani na Covid-19 i rezultati su pokazali da su svi negativni, potvrdio je sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević.

– Četvorica igrača našeg tima požalila su se na temperaturu, pa smo odmah reagovali i poslali ih na testiranje na virus Covid-19. Odahnuli smo kad su stigli rezultati, sva četvorica momaka su negativna, u pitanju je obična prehlada, pa normalno nastavljamo sa pripremama za meč protiv Partizana – kazao je Mirosavljević, sportski direktor Čukaričkog.

Podsetimo, nešto ranije se oglasio i Partizan povodom vesti da bi meč u Humskoj mogao da se odloži.

– Povodom informacije koja se pojavila da se odlaže meč FK Partizan-FK Čukarički za sad mogu da kažem da je generalni direktor Miloš Vazura u kontaktu sa predsednikom FK Čukarički i da je istina da će nekoliko igrača biti podvrgnuto PCR testu ,pa samim tim sve druge informacije zvanično čekamo u narednih nekoliko sati. U taboru FK Partizan je za sada sve po planu – stoji u saopštenju crno-belih.

 

FOTO: FK Čukarički

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter