4
Domaći fudbal

LEGENDA DINAMA: ‘Delije’ su nam upale na trening – Navijali su za nas protiv Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.20 u 13:12

Jedan od legendarnih fudbalera zagrebačkog Dinama (nekadašnje Kroacije) Igor Cvitanović otkrio je zanimljivu anegdotu iz Beograda.

Nekadašnji napadač je u razgovoru za ‘Sportska sećanja‘ otkrio detalje koji su prethodili duelu Kroacije i Partizana 1997. godine u Beogradu.

Dan pre meča navijači Zvezde ‘Delije’, ušli su na trening zagrebačkog tima.

Došli su da pozdrave Gorana Jurića i Roberta Prosinečkog, koji su ostavili dubok trag u Zvezdi. U jednom trenutku rekli su nam ‘je***e im majku grobarsku’. Navijači Zvezde su umesto za srpski tim navijali za nas Hrvate. Tako da, ovo što se dešava u Hrvatskoj je ‘kamilica‘ – rekao je uz osmeh Cvitanović…

Iako je rivalstvo Dinama i Crvene zvezde uvek bilo jako, postojala je i određena doza poštovanja među navijačima, a posebno kada su timovi igrali protiv velikih rivala.

0
0

4 Komentara

  1. PA TO JE LOGICNO, ONI VOLE PROSINECKOG, IMAJU DRESOVE U BOJI SAHOVNICE, A TO STO KAZU ZA SEBE DA SU TURSKI KONJANICI DELIJE NE SPRECAVA IH DA VOLE I BRACU HRVATE.
    NEKA IH NEK SE VOLE. POZDRAV OD NATHA I SADIKA.

    0
    0
    Odgovori
  2. Naravno da jesu, svaka navijacka grupa nosi originalno ime i nema alternativno jedino njih zovu svi cigani, a dal se iko ikada upitao zasto?? Uh svaki dan sam bogu zahvalan sto ne pripadam njihovoj sportskoj familiji, boze hvala ti jos jednom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter