0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

SAMO U SRBIJI: Mladost prodala fudbalera, novac od obeštećenja uplaćen trećeligašu!

Objavljeno: 12.06.20 u 21:18

Mladost iz Lučana prodala je fudbalera, a obeštećenje je otišlo trećoj strani, ekipi LFK Mladost koji se takmiči u Zapadno-moravskoj zoni.

Rukovodstvo Mladosti iz Lučana prodalo je odličnog Sašu Jovanovića u Kordobu, a klub iz Lučana je prema tvrdnjama novinara ‘NIN’-a uplaćen trećoj strani, odnosno niželigašu koji se nalazi na istoj adresi kao Mladost iz Lučana.

Jovanović je dve godine nastupao u Lučanima kao sportsko-rekreativni demonstrator pre nego što je klub odlučio da mu da profesionalni ugovor tvrdi Nin pozivajući se na dokumenta iz PIO fonta.

KUP SRBIJE: Iskustvo pobedilo mladost, Vojvodina prvi finalista Kupa!

Po ugovoru je Jovanović ‘zarađivao’ 25000 dinara, a nema sumnje da je usled odličnih partija veći deo kompenzacije za igranje u klubu dobijao na ruke.

On je 2017. godine prešao u Kordobu za 350.000 evra, a medij navodi da nijedan evro nije otišao na račun Mladosti iz Lučana, već u LFK Mladost, koji je registrovan na istoj adresi kao i Superligaš.

Neću da guram nos tamo gde mi nije mesto. Rekao sam sve što sam znao. Iskreno, detalje ne znam. Nemoj mi zameriti. Skoro sam postao otac i srećan sam. To je prošlost, ne razmišljam o tome. Ja sam u Lučanima bio i kapiten i o svima imam samo reči hvale. I, bože zdravlja, vratiću se u taj klub – rekao je Jovanović za NIN.

Posebno je sporan podatak da je rukovodstvo kluba krivotvorilo ugovor, jer je po njemu LFK Mladost prodao igrača u Kordobu, koji nije imao ugovor sa LFK, već superligašem Mladosti iz Lučana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter