0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NEKADA NAJVEĆI PROMAŠAJ NA OSTRVU, SADA ŽELJA SLAVNOG PREMIJERLIGAŠA: Evo šta o tome kaže Umar Sadik

Objavljeno: 12.06.20 u 11:59

Engleski mediji pišu o zainteresovanosti Mančester junajteda za napadača Partizana Umara Sadika i ne biraju reči u pohvalama na njegov račun posle onoga što su videli na derbiju polufinala Kupa Srbije. Nigerijac je skrenuo pažnju na sebe odličnom partijom protiv Crvene zvezde, a oglasio se nakon laskavih pisanja medija.

Ova vest je prilično iznenadila strane novinare jer se radi o ‘nepoznatom fudbaleru’, pa su u tom stilu i zanimljivo pisali dok su ga predstavljali.

– Ako niste čuli za to ime i ne možete da ga nađete, on je bezobrazni napadač koji je vodio napad Partizana na dve utakmice Lige Evrope u prvom delu sezone – piše ‘United in focus’.

– Nekadašnji napadač Rendžersa trenutno je pod ugovorom sa Partizanom, do decembra 2022. godine, a mogao bi da bude zanimljiv niskobudžetni pogodak za Crvene đavole, pošto se njegova tržišna vrednost, do danas, ceni na oko tri miliona evra – piše ‘Ghanasoccernet’.

Piše se još o Sadiku da se ‘odlično snalazi u organizaciji napada, ali da nije imao mnogo sreće da zatrese i mrežu’. Međutim, statistika je na njegovoj strani jer ove sezone je postigao impresivnih 17 golova i imao 16 asistencija na 35 utakmica.

Za navijače Rendžersa ova vest je neverovatna i o tome diskutuju na Tviteru. Sadik je po njihovom mišljenju napravio fantastičan zaokret u karijeri tek kada je prešao u Srbiju.

Napadač Partizana se oglasio nakon pisanja medija, te rekao da je za njega interesovanje slavnog kluba veliki kompliment.

– Veliki kompliment za mene kao igrača! Ali, verujte ništa nije slučajno. U Partizanu se radi temeljno pred svaku utakmicu i ne samo kada govorimo o taktici i video analizama već i o ljudskom odnosu. Da li je to šef Milošević ili neko drugi iz stručnog štaba oni su uvek tu za nas. Partizan mi je mnogo pomogao u karijeri, našao sam svoj put i sada samo sledim ono što traže od mene. Mislim da je ovo samo početak mog uspeha, a motivacija je tu! Što se tiče Mančestera, mislim da su u Beogradu bili iznenađeni našom igrom i da su zato tokom gostovanja izveli najbolji tim, što posle nije bio slučaj. To dovoljno govori o poštovanju prema Partizanu! – rekao je Sadik.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1:0 Kraj! Partizan je u finalu!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter