1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

UMAR SADIK: Nikad od Zvezde nisam izgubio i ne znam kako to izgleda!

Objavljeno: 11.06.20 u 15:59

Dan posle polufinalne utakmice i plasmana u finale Kupa Srbije, ne samo u Humskoj, već svim navijačima Partizana to je donelo posebnu energiju i radost. Iako finale tek predstoji i borba za peti uzastopni trofej Kupa Srbije, pobeda nad večitim rivalom ima uvek posebnu težinu.

Pored celog tima koji zaslužuje veliki aplauz na čelu sa stručnim štabom, veliko, bravo, ide i momku koji do sada ima 16 asistencija i 17 golova, Umaru Sadiku.

Naravno da mi prijaju ovakve brojke vezane za statistiku, ali one imaju posebnu težinu kada moj tim pobedi i kada tu dobru energiju možemo da podelimo sa našim navijačima – kaže Sadik.

ZAVIRITE U SVLAČIONICU PARTIZANA: Evo šta je Milošević rekao igračima nakon pobede (VIDEO)

Tvoji sjajni driblinzi i još bolja asistencija Natku obeležili su utakmicu?

Verujte i meni! Za mene je do sada ovo najvažnija utakmica u dresu Partizana. Poklopila se naša želja, motiv, igra i prisustvo navijača. Ovo je Partizan, kao što je ono bio Partizan kakvog ste gledali u Ligi Evrope. Nije uvek lako, treba se izboriti sa raznim stvarima i naći motiv, ali mi baš kad treba opet dokažemo zašto smo pravi.

Da se našalimo, jednom si Nathu preuzeo izvođenje penala, ali si mu se sada odužio asistencijom za gol.

Sve je to u žaru igre i borbe i sve za tim. To možda nekad drugačije izgleda na terenu, ali mi smo kao jedan i normalno je da se pomažemo, nekad ja njemu, on meni ili drugim igračima. Ali on je uvek zadužen za penale!

Kako se osećaš kao najbolji igrač večitog derbija?

To je savršen osećaj, ali samo kada vaš tim pobedi! Toliko sam uživao juče i danas, da još osećam adrenalin! Ne želim da znam kako je kad izgubite, jer ja do sada od njih nisam izgubio nijednu utakmicu!

POD BUDNIM OKOM EVROPE: Brojni skauti pratili meč Partizana i Crvene zvezde, ko je našao mesto u tefteru…

Da li si čuo skandiranje tvog imena na stadionu?

Kako ne! Ljudi me vole i veoma sam srećan zbog toga! Već sam govorio da sam se ovde prvi put susreo sa tom količinom navijačke strasti i ljubavi prema igračima. Ali, kad se izgubi, nije lako i to se isto oseti.

Partizan igra sa Vojvodinom u finalu Kupa Srbije?

Pre finala sa njima igramo i u SLS, tako da ćemo se dobro spremiti i dati svu svoju energiju da odbranimo Kup! – završava Sadik.

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter