0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

SAVO MILOŠEVIĆ PRED DERBI: Odlučivaće detalji, nadam se da će biti u našu korist!

Objavljeno: 09.06.20 u 14:10

U polufinalu Kupa Srbije (sreda u 20 časova) odmeriće snage fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, što će biti treći ovosezonski derbi.

Očekivanja pred ovaj meč izneo je trener tima iz Humske Savo Milošević.

Prva moja želja je da igrači budu spremni, imali smo tri, četiri, mala problema posle Spartaka. Imamo danas još jedan trening. Odlučivaće detalji. Nadam se da će ti detalji biti u našu korist. Proći ćemo ih još jednom danas na treningu – rekao je Milošević.

Nastavio je u istom ritmu.

I nama i njima je najveća nepoznanica fizika. Neki parametri mi pokazuju da smo dosta dobro spremni, s obzirom da nismo dugo igrali. Ali ovakve utakmice donose dodatne doze adrenalina i potrošnju. To se nadomešćuje voljom i htenjem. Sutra će posebno biti pritiska jer je nokaut faza i gubitnik gubi sve. Pobednik će biti ona ekipa koja bude više kontrolisala.

Još nije odlučio ko će na teren.

Imam još jednu dilemu za sastav, ali to je pod uslovom da svi budu spremni. Nadam se da će popodnevni trening doneti dobru sliku. Što se tiče našeg tima, manje više sve se zna, nikada nismo imali tajne oko tima, ljudi to znaju.

Na pitanje na koga je pauza ostavila više trag, Milošević kaže:

Imam uvid u ono kako naša ekipa izgleda fizički, ne mogu da poredim sa Zvezdinim igračima. Sutrašnja utakmica je posebna vrsta adrenalina i to od igrača iziskuje dodatan napor. Sutra ćemo videti ko je u boljem stanju, sada je jako teško proceniti.

Milošević se osvrnuo i na utakmicu u Subotici.

– Porazi uvek donose dobro, ako niste spremni da učite. Ali ne znam da li će moči da nam pomogne sutra, sigurno hoće u budućnosti. Jer je sutrašnja utakmica specifična. Ali moramo mnogo bolje.

Trener Partizana je prošle sezone uspeo da donese trofej Kupa pobedom u finalu protiv Zvezde, ostaje da se vidi kakav će sutra biti ishod, ali bez sumnje očekuje nas pravi večiti derbi.

FOTO: HOTSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter