3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić

NIJE NA PRODAJU: Zvezda odbila ponudu Benfike

Objavljeno: 09.06.20 u 11:50
Procena je da vezista rođen 2002. godine ima prostora za napredak i ulazak u najbolji tim crveno-belih.

 
Pored Dejana Zukića na meti ekipa iz Evrope se nalazi i Miloš Pantović, vezista Crvene zvezde, rođen 2002. godine. Prošao je omladinsku školu Vojvodine i došao je u mlađe selekcije beogradskog kluba i ove sezone je pokazao potencijal. U omladinskoj Ligi šampiona postigao je pogodak za prolaz protiv Olimpijakosa u Atini.
 
 
Raspitivali su se Englezi, a ponudu od 800.000 evra, poslala je Benfika.
Rukovodstvo je procenilo da nije još trenutak za prodaju, a zimus je Pantović preseljen u filijalu Grafičar, kako bi se kalio u seniorskom fudbalu. Nije isključeno da mladi vezista bude deo najbolje ekipe, tokom priprema za novu sezonu, koje su u julu planirane na Divčibarama i baza treba da bude novi hotel košarkasa Miloša Teodosića.
 
FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić
0
0

3 Komentara

  1. Nocas se javio Real i daje 25 mil eura ali se cika dr.baron Minhauzen naglo probudio i ukapirao da je to sve samo san-a dug fkcz je pored oprostenih 17 mil eura opet narastao na 35 mil eura .Novi kredit od 5 mileura je samo za zakasnele plate …….pali bankomat ,sta se ceka .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter