0
Evropske lige

DUEL VAN TERENA ZANIMLJIV KAO I NA TERENU: Nije samo Lisabon, još jedna metropola želi organizaciju LŠ

Objavljeno: 09.06.20 u 17:25

Gradonačelnik Madrida Hose Luis Martines-Almeida rekao je da je taj grad spreman da organizuje finale fudbalske Lige šampiona, drugu godinu zaredom.

Martines-Almeida je za 13TV naveo da se vode razgovori da se u glavnom gradu Španije odigra finale najvažnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Na sastanku Izvršnog odboraUEFA 17. juna najverovatnije će biti odlučeno o novoj lokaciji finala Lige šampiona, koje bi trebalo da se odigra u avgustu. Finale je trebalo da se igra u maju u Istanbulu. Sezona je prekinuta zbog pandemije koronavirusa, pojedine lige su već nastavile takmičenja ili se pripremaju da to učine, ali još nije odlučeno kada će se nastaviti takmičenja pod okriljem UEFA, Liga šampiona i Liga Evropa.

Kako se navodi, zemlja koja će biti domaćin finala, najverovatnije će biti organizator i četvrtfinala i polufinala.

Kandidati za domaćina  su još Frankfurt i Lisabon.

Madrid je prošle sezone bio domaćin finala Lige šampiona, kada je na stadionu Atletika ‘Vanda Metropolitano’ Liverpul pobedio Totenhem sa 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter