0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/screenshot

PARTIZAN ŽELI DETE BARSELONE: Crno-beli poslali ponudu za defanzivca, u Humsku stigao ekspresan odgovor!

Objavljeno: 08.06.20 u 17:10

Odlaskom Strahinje Pavlovića pojavila se rupa u odbrani koju Partizan treba da popuni, a prvi pik za to je Maki Banjak.

Fudbaler Olimpije je već dugo na meti ‘crno-belih’, a slovenački novinar Jure Bohorič navodi da je srpski tim već poslao ponudu vrednu 500.000 evra.

To nije zadovoljilo apetite prvog čoveka Ljubljančana Milana Mandarića koji pored veće ponude, traži i 20 posto od naredne prodaje.

Upravo je taj zahtev prepreka da se završi posao, Partizan nije naročito voljan da deo buduće zarade prosledi ‘zmajčekima’, pa je ponudio neke druge bonuse poput one za osvojenu titulu, plasman u neko od evropskih takmičenja…

Slovenački mediji tvrde da će 25-godišnji Banjak sasvim sigurno napustiti Olimpiju ovog leta, pa je to sasvim sigurno adut više Partizanu u pregovorima.

Kamerunac je nakon pet godina u omladinskoj školi Barselone, zatim još tri u drugom timu Katalonaca, nastupao za Nant, Saragosu i Admiru pre nego što je 2018. godine potpisao ugovor sa Olimpijom.

 

FOTO: Youtube/screenshot

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter