0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NENAD MILIJAŠ: Bićemo još bolji u prekidima, nastavljamo pohod ka duploj kruni

Objavljeno: 07.06.20 u 10:58

Utiske posle trijumfa Crvene zvezde nad Radnikom (4:1) i nova tri boda, izneo je asistent stručnog štaba Dejana Stankovića – Nenad Milijaš. Nekadašnji fudbaler crveno-belih istakao je da je zadovoljan igrom, golovima iz prekida, kao i debijem mladog Andrije Radulovića, kom nije mnogo vremena trebalo da se upiše u strelce.

– Čestitao bih našim igračima na prikazanoj igri, ali i fudbalerima Radnika. Drago mi je da je ekipa pokazala karakter, da je imala dobru reakciju i zaista sam zadovoljan drugim poluvremenom. Možda smo nešto lošije ušli u meč, ali smo iz dva prekida dali golove. Imamo još nekoliko utakmica do kraja, znamo naše ciljeve, tako da nastavljamo pohod ka duploj kruni – počeo je Milijaš.

SUPERLIGA: Zvezdina sjajna uvertira za meč sa Partizanom, Radnik pao na Marakani, 17-godišnji Radulović postigao gol na debiju (VIDEO)

Opasna iz prekida je Crvena zvezda tokom proleća, što veoma raduje Milijaša.

– To je segment igre kom smo mnogo posvećeni. Radimo na tome svakodnevno, imamo dobre skakače i raduje me činjenica da iz prekida uspevamo da postižemo golove. Drago mi je što postoji razmišljanje kod igrača da kad odu na centaršut – mogu da postignu gol. Veruju u sebe i siguran sam da ćemo prekide još više usavršiti.

ŠAMPIONSKA FEŠTA: Pogledajte kako je izgledala proslava titule na Marakani (VIDEO)

Rotirao je Stanković na duelu sa Radnikom, a Milijaš je zadovoljan kako su se snašli fudbaleri koji su tokom sezone imali manju minutažu.

– To su fudbaleri koji na treninzima pokazuju da zaslužuju da igraju. Situacija je takva da sad mogu da dobiju šansu. Dali su maksimum, iskoristili priliku, a nije lako igrati utakmicu kada si određeni period van terena. Pokazali su karakter.

ANDRIJA RADULOVIĆ NAKON DEBIJA IZ SNOVA: Najlepši dan u životu!

Andrija Radulović je omladinac crveno-belih koji je večeras debitovao za Crvenu zvezdu i odmah se upisao u strelce.

– Čestitao bih mu na golu. Mlad je, dobio je šansu, a ukazana mu je i prilika od starijih saigrača da izvede penal. To govori o našoj atmosferi u svlačionici. Na njemu je sad da radi i da koristi svaku priliku koja mu se ukaže. Imamo uz njega još neke mlade igrače i radimo pažljivo sa njima – podvlači Milijaš.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter