1
Fudbal

FOTO: Youtube/screenshot

MILOVAN RAJEVAC BLIZU POVRATKA NA MESTO USPEHA: Gana je moja druga kuća

Objavljeno: 07.06.20 u 12:28

Srpski trener Milovan Rajevac izrazio je interesovanje da po drugi put preuzme klupu reprezentacije Gane.

Naš 66-godišnji stručnjak proveo je dve sjajne godine, u periodu od 2008. do 2010. na klupi selekcije Gane.

Rajevac je predvodio ‘crne zvezde’ do finala Kupa afričkih nacija 2010., a iste godine Gana je pod njegovom komandnom palicom stigla do četvrtfinala Svetskog prvenstva u Južnoafričkoj republici.

Ipak, naš strateg je napustio mesto glavnog trenera, nakon što je odbio da produži ugovor, a trenersku karijeru je nastavio u Al Ahliju. Od tada Milovan Rajevac je vodio reprezentaciju Katara, Alžira i Tajlanda, a od 2019. godine je bez angažmana.

U razgovoru za lokalnu radio stanicu ‘Kumasi FM’, Rajevac je potvrdio da je zainteresovan da ponovo predvodi nacionalnu selekciju Gane, i istakao je da Ganu smatra za svoju drugu kuću.

– Naravno da bih bio zainteresovan (ukoliko bi se otvorila ponuda da po drugi put predvodi Ganu). Bilo bi to teško odbiti, zbog osećanja prema građanima Gane – rekao je Rajevac.

On je kazao da oseća da je Gana njegova druga domovina.

– Naravno, Gana je moja druga kuća. Ono što sam postigao tamo i kako sam se osećao tada ne može da se uporedi ni sa čim na svetu – ističe naš stručnjak, a potom je dodao:

Još uvek imam dosta prijatelja tamo i sa mnogima sam u kontaktu. Svi u Fudbalskom savezu Gane, mediji, saradnici u timu, svi su oni zaslužni za moj uspeh, to je bio timski podvig – istakao je Rajevac, a za kraj je dodao: Posetiću Ganu u budućnosti, barem kao turista, a možda i kako bismo dogovorili moj profesionalni angažman.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ide gaaas!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO:

Youtube/screenshot

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter