0
Evropske lige

MENEZ U TREĆELIGAŠU: Veliki pad bivšeg asa Milana

Objavljeno: 07.06.20 u 16:05

Francuski krilni fudbaler Žeremi Menez, koji je nekada sa velikim uspehom igrao za Monako, Romu, Milan i Pari Sen Žermen, vraća se u Italiju.

Menez je nedavno napustio francuskog drugoligaša Pariz, što će pokušati da iskoristi italijanski trećeligaš Ređina, što najbolje oslikava u kakvom je padu njegova karijera.

Ređina bi uskoro trebalo da izbori promociju u Seriju B jer je lider na tabeli, i na taj način želi da nastavi put povratka u Seriju A čiji je bila redovan učesnik tokom zlatog periona Kalča.

Sva je prilika da će sledeća sezona Serije B biti jedna od najzanimljivijih poslednjih godina, imajući u vidu da je promociju izborila i Monca na čelu sa nekadašnjim funkcionerima Milana.

Menez je svojevremeno puno obećavao, najbolje partije pružao je u Pari Sen Žermenu koji ga je platio Romi osam miliona evra.

Potom je bio u Milanu, takođe je imao blistave partije, ali se više isticao van terena u noćnim izlascima. Zato mu je karijera krenula silaznom putanjom i igrao je za Bordo, Antaliju, meksičku Ameriku i Pariz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter