0
Domaći fudbal

POD LUPOM: Defanzivac Proletera želja brojnih evropskih skauta!

Objavljeno: 06.06.20 u 11:19

Na ‘Karađorđu’ su juče učinak defanzivca ispratili skauti iz Slovačke, Belgije i Austrije.

Mladi su uvek na ceni, a pogotovo posle koronavirusa biće još više u fokusu klubova. Juče se, kako saznaje HotSport, pod lupom skauta našao Dušan Joković. Potencijalni mladi reprezentativac Srbije našao se u ‘tefteru’ skauta iz Slovačke, Belgije i Austrije.

KRENULI U PREGOVORE: Đak Barselone Partizanova zamena za Strahinju Pavlovića!

Posle meča protiv TSC-a u Novom Sadu počeli su da se raspituju oko statusa štopera koji je veći deo profesionalne karijere proveo u Hrvatskoj. Uspešno je nastupao za Sesvete, kao pozajmljeni igrač LASK-a, a zatim je prošlog leta stigao u Lokomotivu iz Zagreba.

Zimus se odlučio Joković za povratak kući i priključio se proleteru 3. februara, a već je tokom priprema u Antaliji, posebno protiv Šahtjora pokazao potencijal. Posle pauze Branko Žigić se oslonio na defanzivca, koji je odradio odličan posao u Surdulici, gde je uzet bod i juče protiv TSC-a imao je niz dobrih poteza, a to nije prošlo neprimećeno kod skauta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobili smo nove majice! Da poručite majicu,pišite na @hotsport_lifestyle u DM! ❤️ @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle @hotsport_lifestyle

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Za četiri meča Joković je uspeo da postigne i pogodak u ubedljivoj pobedi protiv Rada. Ostaje da se sačeka konačna odluka zainteresovanih ekipa u narednom periodu, ali već je krenulo interesovanje za letnja pojačanja iz Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter