0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

JOVIĆ TEMA BROJ JEDAN: U klubu podeljena mišljenja oko Srbina

Objavljeno: 06.06.20 u 14:41

Luka Jović ne prestaje da bude u centru medijske pažnje. Ovog puta tema priče je njegov eventualni transfer u redove Milana.

Nastavljaju se spekulacije oko našeg reprezentativca. Ralf Ragnik je od kluba tražio da zadrži Donarumu, Romanjolija, Tea Ernandeza, Čalhanoglua, Benasera koga hoće Siti, kao i Rebića, dok su svi ostali igrači na prodaju, sigurni za narednu sezonu. Paketa i Kesi su na prodaju, a Nemcu predstoji razgovor sa Ibrahimovićem na kraju sezone.

Da li od toga zavisi ulaganje u Luku Jovića? Naime, Ragnik želi da upari Srbina sa Rebićem jer veruje da bi brzo obnovili partnerstvo iz Bundeslige kada su sjajno funkcionisali u redovima Ajntrahta.

Ali, u klubu su podeljeni po pitanju angažovanja Srbina. Prvo, cena je prevelika, jer ga se Real neće odreći, čak i ako dovede špica, za manje od 40 miliona, što je u ovom trenutku preveliki zalogaj za posrnulog giganta sa ‘San Sira’.

Drugo, u pretonici mode smatraju da Jović ima problem sa prilagođavanjem, podsećaju da je i u Lisabonu dolazio u sukob sa klubom, a jasno, pobrojali su sve probleme i u Realu, mada nijedan od tih nije potvrđen, osim napuštanja karantina u Srbiji.

Videćemo kakvu će odluku na kraju doneti Ragnik, a i svakako da zadnju reč ima Real. Mada treba imati u vidu da su dva kluba u prošlosti imala sjajnu saradnju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter