2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ŽELI REVANŠ, PARTIZAN SREĆAN ZBOG DOMAĆEG TERENA: MIilijaš: Konačno derbi u Humskoj, Negić: Pamtimo prošlogodišnji poraz

Objavljeno: 05.06.20 u 13:50

Predstavnik Partizana na žrebu za polufinale Kupa Srbije Milan Milijaš izrazio je zadovoljstvo što će crno-beli dočekati Crvenu zvezdu u Humskoj, dok je predstavnik crveno-belih Goran Negić najavio revanš za poraz u finalu prošle godine.

– Veliko zadovoljstvo što će se derbi konačno igrati na stadionu Partizana. Verujte, bilo koju ekipu da smo izvukli odgovor bi bio identičan, nema lakih protivnika i nema lakih utakmica – rekao je Milijaš novinarima posle žreba.

ODREĐENI PAROVI POLUFINALA KUPA SRBIJE: ‘Večiti’ derbi odlučuje finalistu, Čukarički dočekuje Vojvodinu na Banovom brdu

 

Negić je istakao da u Zvezdi još pamte poraz u finalu prošle godine.

– Čeka nas finale pre finala, nadam se da će ovo godine biti sasvim drugačije i na naše zadovoljstvo – rekao je Negić.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Hajde Stankoviću, neka u tebi proradi instikt pa sastavi tim od najboljih igrača Zvezde u motoričkom i tehničkom smislu! Ne smeš u tim stavljati kompromis igrače, tj., one koji nisu sposobni za ozbiljan fudbal. Tu mislim na sve one spore i trome naše igrače, kao i na sve ispodprosečne “kapitalce”, Ako nam bude igrao tim sastavljen od najboljih i brzih igrača onda imamo neke šanse protiv Pogrebnika, ali ako nam budu igrali kompromis igrači (oni koji treba da se prodaju), kao i nedorasli “kapitalci”, proći ćemo kao bosi po trnju!

    0
    0
    Odgovori
  2. “Negić: Pamtimo prošlogodišnji poraz”! Kako?! Ko to pamti?! Prošle godine su se svi iz Zvezde pravili mutavi, nisu uputili ni jedan jedini šut u okvir gola Pogrebnika, tima u nekrofilskim dresovima! Sada su se odjednom setili, kao da su se probudili iz dubokog sna, iz kome! Niko nije preuzeo odgovornost a imali smo tada na klupi “trenera godine” i na papiru izvikane “kapitalce”, koji se nisu videli na terenu. Ipak su Pogrebnici ozbiljna ekipa a “kapitalci” su trube za ozbiljan fudbal. Pogrebnici su tada imali 5 (pet) debitanata, trenera S.Miloševića, sa u tom trenutku iskustvom od 4 prvenstvene utakmice, koji je očitao lekciju našem “treneru godine”, inače specijalisti za dupli “zglobnjak”! Na terenu su bili 2 sedamnaestogodišnjaka S, Pavlović i Stevanović a na klupi dva osamnaestogodišnjaka od kojih je jedan ušao u drugom poluvremenu! To je bila pobeda svoje škole nad “trenerom godine” dokazanim afro-fanatikom i njegovim nedoraslim “kapitalcima”!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter