0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/Arena Sport

SUPERLIGA: ‘Derbi Vojvodine’ pripao TSC-u, Ubedljiva pobeda tima iz Bačke Topole.

Objavljeno: 05.06.20 u 19:56

Na otvaranju 28. kola Superlige Srbije, Proleter je u Novom Sadu na stadionu ‘Karađorđe’ dočekao ekipu TSC-a. Gosti iz Bačke Topole slavili su ubedljivim rezultatom 1:3.

Tvrda igra viđena je u prvom poluvremenu, obe ekipe igrale su stegnuto, a gosti su uspeli da golom sa ‘bele tačke‘ postignu jedini gol u prvom poluvremenu. 

Dva puta je pretio od samog početka TSC imali su gosti dve fine prilike, ali su tek u šestom minutu uspeli da sa bele tačke golom Lukića dođu do prednosti. Silađi je potom u 17. minutu pokušao ‘makazicama’, ali je lopta završila kraj gola.

Veliku priliku imao je za Proleter Rušević u 24. minutu, imao je dosta vremena da se namesti na šut, te je nakon oklevanja završio na travi, a lopta daleko od gola domaćina. TSC je pripretio još jednom u 45. minutu šutirao je Silađi, ali je odbranio Petrić.

Iskoristio je domaćin letargičnu igru gostiju, da preko Jovanovića u 55. minutu dođu do izjednačenja. Nije dugo trajala nada domaćina. Silađi je već u 66. minutu ponovo zatresao mrežu, postigao je svoj 16. pogodak u sezoni. Đuro Zec je u 83. minutu postavio konačnih 3:1. Iskoristio je veliku odbranu odbrane domaćina, kako bi doneo pobedu ekipi iz Bačke Topole.

Superliga 28. kolo

Petak

– Proleter TSC 1:3 (0:1)
(Jovanović 55 – Lukić 6p, Silađi, Zec 84)

20.00 Voždovac – Napredak

Subota:

14.00 Javor – Vojvodina
16.30 Spartak – Partizan
19.00 Crvena zvezda – Radnik
21.00 Čukarički – Inđija

Nedelja

15.00 Mladost – Mačva
15.00 Radnički – Rad

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

FOTO: Printscreen/Arena Sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter